23 maart 2012
Honda Insight
Nieuws

Honda Insight

Vernieuwde Honda Insight nu bij de dealer

23 maart 2012 - Vier jaar na de introductie van de Honda Insight, de hybride auto voor iedereen, komt er een vernieuwde versie die op 23 maart landelijk wordt geïntroduceerd. De nieuwe Insight is een evolutie van het voorgaande model en is op veel fronten sterk verbeterd.

De CO2 uitstoot is verlaagd naar 96 gr/km voor de Trend en 99 gr/km voor de Executive uitvoering en zorgt ervoor dat de Insight optimaal profiteert van de vrijstelling van motorrijtuigenbelasting en kent een bijtelling van slechts 14% voor de zakelijke rijder. Ook het brandstofverbruik is verlaagd, terwijl het motorvermogen gelijk is gebleven.

Honda Insight

De uitrusting van de nieuwe Insight is zo sterk gewijzigd, dat de huidige typenamen zijn gewijzigd van Comfort naar Trend en Elegance naar Exlusive. Bovendien is er een luxe Executive uitvoering met standaard lederen bekleding, xenon verlichting en een luxe navigatiesysteem. De nieuwe Honda Insight Trend is standaard al rijk uitgerust met o.a.metalen velgen, climate control, lederen stuurwiel, radio/cd speler, cruise control, audio bediening op het stuurwiel en natuurlijk het perfect werkende start/stop systeem.

De vanaf prijs voor de Insight is 19.990 euro.