25 augustus 2021
Ford Mondeo Wagon

Ford Mondeo Wagon

Ford introduceert Mondeo ST-Line X Wagon

Autozine
25 augustus 2021 | Ford introduceert de Mondeo Wagon in "ST-Line X"-uitvoering. Deze exclusieve versie is standaard voorzien van lederen bekleding, Panorama Pack, Driver Assistance Pack en Winter Pack. De waarde van deze opties bedraagt 4.845 euro, maar de meerprijs is 2.300 euro. Deze Mondeo is voorzien van een hybride aandrijflijn van 140 kW (187 pk), eCVT-automaat en hergebruik van remenergie voor efficiƫntie en rijcomfort

Bovenop de uitrusting van de ST-Line biedt de ST-Line X het Driver Assistance Pack met onder meer een achteruitrijcamera, Parkeerassistent, Blind Spot Information System, Cross Traffic Alert en adaptieve LED koplampen. Ook een Premium Sony-audiosysteem met tien speakers en 390 watt muziekvermogen maakt deel uit van dit Pack.

Ford Mondeo Wagon

Verder is de ST-Line X uitgerust met het Winter Pack met een verwarmbaar stuurwiel en twee verwarmbare zitplaatsen achterin. Het Panorama Pack omvat een panoramadak en zonneschermen voor de zijruiten achter. Het interieur is voorzien van volledig lederen bekleding. De voor deze versie leverbare metallic carrosseriekleuren maken het voorkomen compleet. Er is te kiezen uit Agate Black, Chrome Blue en Magnetic.

De hybride aandrijflijn bestaat uit een elektromotor die de 2.0-liter Atkinson-benzinemotor ondersteunt. Een starter-generator zorgt voor het terugwinnen van remenergie om de batterij van 1,4 kWh bij te laden. De Mondeo kan gedurende korte tijd en over korte afstanden volledig elektrisch rijden met een theoretisch verbruik van 5,9L/100km (WLTP) tot gevolg. De aandrijflijn levert een systeemvermogen van 140 kW (187 pk). De door Ford ontworpen continu variabele automatische transmissie (eCVT) helpt daarbij om het verbruik zo laag mogelijk te houden en zorgt voor extra rijcomfort.

De Ford Mondeo Wagon ST-Line X is per direct verkrijgbaar bij de dealer.

IkWilVanMijnAutoAf
Ford introduceert Mondeo ST-Line HybridFord introduceert Mondeo ST-Line Hybrid
13 januari 2020
Ford Mondeo Wagon straks ook als hybrideFord Mondeo Wagon straks ook als hybride
1 oktober 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum