25 februari 2013
Ford EcoSport

Ford EcoSport

Ford introduceert EcoSport SUV op Mobile World Congress

Autozine
25 februari 2013 | Ford presenteert vandaag de Europese productieversie van de geheel nieuwe EcoSport SUV op het Mobile World Congress in Barcelona, een belangrijke beurs voor mobiele technologie. De EcoSport is de eerste Europese Ford die wordt uitgerust met SYNC AppLink. Hiermee kunnen Ford-rijders smartphone-apps met hun stem vanaf de bestuurdersstoel bedienen.

Op zoek naar een Ford EcoSport?
bynco heeft er 36 vanaf € 13.089,-

Ford EcoSport

De EcoSport gaat later dit jaar in de verkoop en is na de onlangs geïntroduceerde Ford Kuga de tweede SUV binnen het steeds groter wordende Europese assortiment van Ford.

Ford EcoSport

De compacte EcoSport is gebaseerd op het mondiale B-platform van Ford en belooft de wendbaarheid en het lage brandstofverbruik van een compacte gezinsauto en de flexibiliteit, ruimtelijkheid, hoge zitpositie en stoere uitstraling van een SUV. Ford voorziet de Europese EcoSport van de 125pk/92kW sterke 1,0-liter EcoBoost-benzinemotor, verkozen tot International Engine of the Year.

De opvallende voorgrille, korte motorkap en dunne voorstijlen van de SUV zorgen voor een eigentijdse uitstraling. De hoekige koplampen versterken het moderne aangezicht. De auto belooft eveneens een uitgebreid pakket aan technologieën met betrekking tot bestuurdersassistentie, waaronder een elektronisch stabiliteitsprogramma en Hill Launch Assist.

Ford introduceert EcoSport ActiveFord introduceert EcoSport Active
6 november 2020
Ford kondigt EcoSport Active aanFord kondigt EcoSport Active aan
9 oktober 2020
Ford maakt vloermatten van plastic flessFord maakt vloermatten van plastic fless
22 juli 2019
Ford start productie vernieuwde EcoSportFord start productie vernieuwde EcoSport
13 oktober 2017
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum