4 september 2009
Ford C-Max
Nieuws

Ford C-MAX

Ford onthult nieuwe C-MAX

4 september 2009 - Ford heeft de eerste officiële foto's vrijgegeven van de geheel nieuwe C-MAX. Deze Ford zal zijn wereldpremière beleven op de Autosalon in Frankfurt, die voor het publiek geopend zal zijn van 17 tot en met 27 september 2009. De vormgeving van de nieuwe C-MAX is gebaseerd op die van de iosis MAX-conceptcar die dit jaar werd onthuld op de Autosalon in Genève.

Op zoek naar een Ford C-Max 1.5 EcoBoost Titanium?
Nederland Mobiel heeft er 326 vanaf € 4.650,-

Ford C-Max 1.5 EcoBoost Titanium

Door het "kinetic Design" toe te passen heeft Ford een veel dynamischer auto gecreëerd, met een hatchback achtige uitstraling en de vloeiende daklijn van een coupé, terwijl alle vertrouwde kenmerken van de huidige Ford C-MAX zijn behouden.

Ford C-Max

De nieuwe C-MAX brengt technische innovaties in het productaanbod van Ford: een nieuwe 1.6 liter Ford EcoBoost-benzinemotor, met turbo en directe inspuiting, en andere geavanceerde voorzieningen voor extra gemak en veiligheid, zoals systemen voor halfautomatisch fileparkeren en dodehoeksignalering.

De C-MAX komt in de tweede helft van 2010 op de markt en is de eerste van een nieuwe generatie internationale modellen die in de komende jaren worden ontwikkeld op het nieuwe C-platform van Ford. Een ander internationaal model op dit nieuwe platform is de nieuwe Ford Focus. Deze komt eind 2010 op de markt.

Ford C-Max

Op zoek naar een Ford C-Max 1.5 EcoBoost Titanium?
bynco heeft er 30 vanaf € 12.400,-

Ford C-Max 1.5 EcoBoost Titanium

XLLease