25 maart 2005
 

Fiat Doblo (2001 - 2010)

Fiat ondersteunt wederom Jamaicaans bobsleeteam

Autozine
25 maart 2005 | De samenwerking tussen Fiat en het vermaarde Jamaicaanse bobsleeteam tijdens de introductie van de Fiat Doblo, inmiddels vijf jaar geleden, krijgt een vervolg in de aanloop naar de Olympische Winterspelen in Turijn 2006.
AutoCoach

Wie kent ze niet, de bobbers afkomstig van het Caribische eiland Jamaica? Na hun opvallende debuut tijdens de Olympische Winterspelen in Calgary (1988) werd alom gedacht dat dit de eerste en laatste keer zou zijn. De avonturen van de Jamaicaanse Olympische atleten viel ook de filmwereld op; de Disney-productie Cool Runnings (1993) draaide volledig om het Jamaicaanse team en gaf hen mondiale bekendheid.

Fiat Doblo (2001 - 2010)

Het bobsleeteam verschijnt aan de start van de Olympische Winterspelen in Turijn met een fonkelnieuwe bobslee, gespoten in de nationale kleuren van Jamaica met een vleugje Fiat. De sponsoring van het team wordt begeleid door een grootscheepse reclamecampagne, waarin de bobsleeers samen met de Fiat Panda 4x4 de hoofdrol vertolken. De humoristische TV-spotjes vormen een doorlopend verhaal over de belevenissen van het team tijdens hun omzwervingen. De achtergrondmuziek is een combinatie van het Jamaicaanse reggae en het jodelen uit de Alpen-landen. Elk spotje wordt afgesloten door de kenmerkende schaterlach van Eddie Murphy.

Fiat Doblo (2001 - 2010)
IkWilVanMijnAutoAf
Fiat Doblo tijdelijk als AcapulcoFiat Doblo tijdelijk als Acapulco
14 november 2008
Fiat vernieuwt Doblo en Doblo CargoFiat vernieuwt Doblo en Doblo Cargo
1 november 2005
Speciale uitvoering Fiat Doblo: CariocaSpeciale uitvoering Fiat Doblo: Carioca
8 april 2005
Fiat Doblo leverbaar als MalibuFiat Doblo leverbaar als Malibu
30 december 2003
 

Info

Techniek

Prijs

Forum