14 november 2008
 

Fiat Doblo (2001 - 2010)

Fiat Doblo tijdelijk als Acapulco

Autozine
14 november 2008 | De Fiat Doblo is tijdelijk leverbaar in Acacpulco-uitvoering. Tot zeven personen tegelijk kunnen plaatsnemen in de Doblò die de het comfort van een stationwagon combineert met de ruimte van een MPV. Praktisch zijn ook de schuifdeuren die aan weerskanten van de auto de instap naar achteren makkelijk maken.
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 

Fiat introduceert een speciale uitvoering van de Doblò; de Acapulco. Deze is aan de buitenkant te herkennen aan de lichtblauwe metallic lak, de in dezelfde kleur gespoten grille en buitenspiegels, speciale 15 inch lichtmetalen velgen en het speciale Acapulco-logo. Binnen tonen de bekleding, de zogenaamde vliegtuigtafeltjes achterop de voorstoelen en de in de matten gestikte Acapulco-logo's dat het om deze versie gaat.

Fiat Doblo (2001 - 2010)

Qua comfort beschikt deze uitvoering onder meer over parkeersensoren, radio/cd speler, airconditioning en elektrisch bedienbare portierruiten.

De Fiat Doblò Acapulco is leverbaar met een 1.4 benzinemotor en kost € 18.145.

Fiat Doblo (2001 - 2010)

Daarbij heeft de Doblò nog iets speciaals in het programma: een versie die op aardgas leverbaar is. Aardgas stoot 23% minder CO2 uit en de uitstoot van fijnstof is nihil. Vanzelfsprekend is het model ook leverbaar met dieselmotoren; een 1.3 MultiJet met 85 en een 1.9 MultiJet met 120 pk. De Fiat Doblò is er vanaf € 14.195.