30 december 2003
 

Fiat Doblo (2001 - 2010)

Fiat Doblo binnenkort leverbaar in Malibu-uitvoering

Autozine
30 december 2003 | Een concept als de Fiat Doblo vraagt om een bijzondere variant. Dat was de achterliggende gedachte achter de geel gekentekende versie met de toevoeging 'Malibu', die medio januari in het Fiat-leveringsprogramma wordt opgenomen.

Het gaat om een speciale uitvoering op basis van de vijfzits Fiat Doblo met 103 pk sterke 1.6 16V benzinekrachtbron. Qua uitrusting gaat de Malibu enkele stappen verder dan de bestaande, meest luxueuze ELX-versie. Hij is onder meer voorzien van zaken als airconditioning, metallic lak, in carrosseriekleur gespoten bumpers, een radio/Cd-speler en lichtmetalen 14-inch wielen. Daarbij beschikt de Doblo Malibu zowel aan linker- als rechterzijde over een schuifdeur, 3 hoofdsteunen achterin, in twee ongelijke delen neerklapbare achterbank, tal van chroomaccenten (dakdragers, deurgrepen etc.), een in aluminium uitgevoerd instrumentenpaneel, donker getinte achter-zijruiten, Malibu-badges en speciale bekleding.

Fiat Doblo (2001 - 2010)

Gezien het exclusieve karakter van de Doblo Malibu is er slechts keuze uit twee kleuren: Blu Vitality en Grigio Orione, beide in combinatie met een in blauw uitgevoerd interieur. Met alles erop en eraan komt de Doblo Malibu op € 17.995,- (incl. BTW/BPM).

Fiat Doblo tijdelijk als AcapulcoFiat Doblo tijdelijk als Acapulco
14 november 2008
Fiat vernieuwt Doblo en Doblo CargoFiat vernieuwt Doblo en Doblo Cargo
1 november 2005
Speciale uitvoering Fiat Doblo: CariocaSpeciale uitvoering Fiat Doblo: Carioca
8 april 2005
Fiat ondersteunt Jamaicaans bobsleeteamFiat ondersteunt Jamaicaans bobsleeteam
25 maart 2005
 

Info

Techniek

Prijs

Forum