26 november 2015
 

DS

Citroen opent DS Store in Amsterdam

Autozine
26 november 2015 | Vandaag is DS Store Amsterdam officieel geopend door Arnaud Ribault, directeur Sales en Marketing van het kersverse Franse luxemerk DS Automobiles. DS Store Amsterdam maakt onderdeel uit van de dealervestiging Citroën Amsterdam, die eind 2014 de zichtlocatie aan de A10 in gebruik nam. Bij DS Store Amsterdam staan beleving en luxe centraal; het DS gedeelte leent zich daarnaast voor evenementen en lezingen die passen bij wat het merk DS voor ogen heeft. 
AutoCoach
Info

Directeur Citroën Amsterdam Raymond Crezee was verheugd over de opening en de opkomst: "Ik ben blij dat we gezamenlijk met het hele team hebben kunnen werken aan de opbouw van DS Store Amsterdam, we staan vanaf nu helemaal in stijl klaar voor alle DS èn Citroën klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn".

DS

Op de openingsavond verrichte Arnaud Ribault, directeur Sales & Marketing van DS Automobiles, de officiële inhuldiging: "Dit is een belangrijk moment voor DS omdat iedere opening van een nieuwe DS Store bijdraagt aan de zichtbaarheid van het merk en onze klanten de echte DS ervaring kunnen beleven. De uitbreiding van het DS netwerk is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het merk".

DS Nederland maakte van de gelegenheid gebruik de nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback te presenteren, die binnenkort in de Nederlandse showrooms staan. Voor de liefhebbers van de befaamde Snoek was er speciaal op de openingsavond de DS die de Mille Miglia gereden heeft dit jaar. Deze klassieke DS19 werd op 11 oktober 1955 besteld tijdens de introductie van de DS op de Autosalon in Parijs en zou uiteindelijk in 1957 worden geproduceerd. Het is daarmee één van de vroegste DS-en die nog een zeer authentieke staat zijn. 

DS

DS Store Amsterdam is ook op 27 en 28 november open voor bezoekers, die dan onder andere de DS 3 R5 kunnen bewonderen en diens eigenaar, coureur Bob de Jong, kunnen ontmoeten.

DS 4 arriveert bij de dealerDS 4 arriveert bij de dealer
22 november 2021
DS bouwt 7 Crossback ElyseeDS bouwt 7 Crossback Elysee
17 november 2021
DS 3 en DS 7 in Louvre-uitvoeringDS 3 en DS 7 in Louvre-uitvoering
28 oktober 2021
DS 9 krijgt nieuwe motorenDS 9 krijgt nieuwe motoren
3 september 2021