10 augustus 2016
DS 3

DS 3

DS 3 nu in Givenchy uitvoering

Autozine
10 augustus 2016 | DS Automobiles en Givenchy Le MakeUp hebben hun kennis gebundeld voor de creatie van een speciale versie van de DS 3. De nieuwe DS 3 Givenchy Le MakeUp is exclusief gekleed, heeft bijzondere accessoires en wordt geleverd met Givenchy producten. Een binnenverlichtingssysteem zorgt ervoor dat het makkelijker is om make-up aan te brengen in de auto. Wereldwijd zijn er 1.400 exemplaren van de DS 3 Givenchy Le MakeUp, waarvan 30 in Nederland te koop zullen zijn vanaf september 2016. De vanafprijs van de DS 3 Givenchy Le MakeUp is 25.390 euro (incl. BTW/BPM).
AutoCoach

Meer dan de helft van de bestuurders van de DS 3 bestaat uit vrouwen. Daarom presenteert DS deze limited edition in samenwerking met Givenchy Le MakeUp. "De nieuwe DS 3 Givenchy Le MakeUp is een bundeling van de expertise van de twee merken in één creatie. Givenchy staat voor bijzondere, moderne en creatieve luxe, die veel aandacht besteed aan materialen, texturen en kleuren, net als wij. Kortom, een merk waar we veel gemeen mee hebben en dat dezelfde waarden uitdraagt als wij", verklaart Thierry Metroz, directeur Design van DS.

DS 3

"Ik denk dat vrouwen in deze auto nog mooier gaan worden... Mooier omdat ze achter het stuur van die nieuwe DS 3 zitten, een auto die nu al toonaangevend is, mooier door de kleur en de reflectie op hun gezicht, mooier door de dynamiek van de kleur 'pink' die een glimlach op je gezicht tovert", aldus Nicolas Degennes, artistiek directeur Make-up en kleuren bij Maison Givenchy. De carrosserie is uitgevoerd in parelwit met een aparte textuur dat de naam Blanc Opalin heeft meegekregen. Matte lak is weer terug en zorgt bij de nieuwe DS 3 Givenchy Le MakeUp voor een karakteristiek en zacht gekleurd oppervlak, waardoor ook de rondingen goed uitkomen. Het dak is uitgevoerd in een contrasterende donkerpaarse kleur Whisper, die terugkomt op de buitenspiegelkappen en het midden van de wielen. Een aluminium GIVENCHY Le MakeUp logo prijkt op de portierstijlen.

Het interieur is herkenbaar met een geanodiseerd 'pink' dashboardlijst, die het interieur verlicht. In de armsteun in het midden zit een opbergvak voor een Givenchy Le MakeUp make-up set bestaande uit een Noir Couture mascara, Prisme Visage compact poeder en een Le Rouge lipstick. Een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen nagellak die overeenkomt met het Whisper gekleurde dak vormt hier de finishing touch. De vloermatten zijn voorzien van het logo van deze limited edition.

DS 3

Een detail dat de harmonie van het geheel onderstreept, is de binnenkant van de armsteun met Givenchy Le MakeUp logo, die is uitgevoerd in hetzelfde 'pink' als het dashboard. De bovenkant van de armsteun is bekleed met Noir Basalte nappaleer met een lasergegraveerd stramien van de bekende 4G's van het Givenchy.

De speciaal voor deze limited edition ontwikkelde 'witte' LED-verlichting bij de make-up spiegeltjes op de zonneklep verlicht de teint van de voorinzittenden zodat make-up aanbrengen makkelijker wordt.

DS 3

Op zoek naar een DS 3?
bynco heeft er 11 vanaf € 10.520,-

DS 3

Vernieuwde DS 3 nu in NederlandVernieuwde DS 3 nu in Nederland
7 april 2016
DS3 leverbaar als BRM ChronographesDS3 leverbaar als BRM Chronographes
10 maart 2016
DS3 ondergaat faceliftDS3 ondergaat facelift
19 januari 2016
Nieuwe automaat voor DS3Nieuwe automaat voor DS3
7 mei 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum