12 september 2006
Daihatsu Materia

Daihatsu Materia

Daihatsu presenteert Materia en D-Compact X-Over in Parijs

Autozine
12 september 2006 | De Daihatsu Materia, een nieuw compact model met een bijzondere vormgeving, zal eind september zijn Europese debuut beleven op de Autosalon van Parijs. Daarnaast wordt het conceptmodel D-Compact X-Over (crossover) tijdens de Autosalon voor het eerst aan het publiek getoond.
XLLease

De Materia, afgeleide van het in Geneve getoonde conceptmodel D-Compact Wagon, is een praktische MPV met een unieke, karakteristieke vormgeving en een ruim interieur. De auto is voorzien van een nieuw ontwikkelde 1.5 liter benzinemotor, die zowel in het stadsverkeer als op de snelweg veel rijcomfort belooft. De Materia wordt aan het begin van 2007 in Europa verwacht.

Daihatsu Materia

De D-Compact X-Over is in samenwerking met Giorgetto Giugiaro ontworpen. Uitgangspunt voor het concept is het thema harmonie met de natuur. Dit komt onder andere tot uitdrukking in het glazen dak, welke vanuit de voorruit doorloopt tot boven de achterbank van de auto.

Verder zullen de conceptmodellen Terios Sport en Sirion2 Sport, sportievere uitvoeringen van de Terios en Sirion2, op de Autosalon van Parijs te zien zijn.

Daihatsu Materia
Daihatsu Materia wint OpMaat Award 2007Daihatsu Materia wint OpMaat Award 2007
28 december 2007
24-uursproefrit met de Daihatsu Materia24-uursproefrit met de Daihatsu Materia
3 mei 2007
Daihatsu introduceert MateriaDaihatsu introduceert Materia
19 december 2006
Daihatsu introduceert D-Compact WagonDaihatsu introduceert D-Compact Wagon
6 juni 2006
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum