3 mei 2007
Daihatsu Materia

Daihatsu Materia

Maak een 24-uursproefrit met de Daihatsu Materia

Autozine
3 mei 2007 | Daihatsu introduceert de Materia Experience bij de dealer: een testrit van 24 uur. De Materia Experience biedt geinteresseerden de mogelijkheid om niet alleen een proefrit te maken met Daihatsus meest in het oog springende model, maar ook de positieve reacties van medeweggebruikers, buren en vrienden te ervaren.

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen, in combinatie met een offerte, in de maanden mei tot en met juli gebruik maken van de Materia Experience. Na de 24-uursproefrit krijgt iedere klant een opblaasbaar zomers zwembad in de vorm van de Daihatsu Materia cadeau.

Daihatsu Materia

Het eigenzinnige ontwerp van de Daihatsu Materia weet een sterke aantrekkingskracht uit te oefenen op een uiteenlopende groep mensen. De Materia heeft echter niet alleen een opvallende vormgeving, maar is praktisch ook breed inzetbaar. De auto kenmerkt zich door een riante binnenruimte en een uiterst functioneel interieur. De carrosserie is echter compact. Vanwege deze verrassende combinatie van eigenschappen, ontvangen eigenaren van een Materia zeer veel positieve reacties.

Dutchlease
Daihatsu Materia wint OpMaat Award 2007Daihatsu Materia wint OpMaat Award 2007
28 december 2007
Daihatsu introduceert MateriaDaihatsu introduceert Materia
19 december 2006
Daihatsu toont Materia en D-Compact XDaihatsu toont Materia en D-Compact X
12 september 2006
Daihatsu introduceert D-Compact WagonDaihatsu introduceert D-Compact Wagon
6 juni 2006
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum