16 december 2015
Citroen DS4
Nieuws

Citroen DS4

Vernieuwde DS4 en DS4 Crossback nu in de showroom

16 december 2015 - De vernieuwde Citroen DS4 en DS4 Crossback staan nu in de Nederlandse showrooms. De twee verschillende versies van de DS4 die beiden een nieuw DS-front hebben gekregen. Meer technologie en een hoog niveau van afwerking en raffinement kenmerken deze nieuwe DS modellen. De vormgeving en de focus op comfort versterken de ambitie van het merk om uit te groeien tot het nieuwe Franse luxe merk, dat haar oorsprong vindt in Parijs.
Vandebron

Met de komst van de nieuweling heeft men nu de keuze tussen de DS4 of de DS4 Crossback, een compleet nieuwe versie met een expressief, stoer design en een hoge rijpositie. Met dit dubbele DS4 aanbod beoogt de fabrikant klanten uit het compacte premium segment aan te trekken, waar afgelopen jaren een groei van +30% te zien was.

Citroen DS4

De nieuwste technologie en connectiviteit, zoals Apple CarPlay wordt nu op de DS4 aangeboden. Ook op de prijslijst staan Connect services (Urgence en Assistance functie met lokalisatiemogelijkheid), Touchscreen navigatie, keyless entry en start,  dodehoekdetectiesysteem, achteruitrijcamera en voorstoelen met massagefunctie. In totaal zijn er zeven motor varianten beschikbaar; drie benzine – en vier dieseluitvoeringen.

De DS 4 is verkrijgbaar vanaf €25.290 (incl. BTW/BPM).

Citroen DS4
Wittebrug
Vandebron