3 juli 2003

Citroen C8

Live in a Citroen C8 and win it

3 juli 2003 - Radio 538 presenteert de speciale actie LIVE IN A CITRO√čN C8 AND WIN IT. Hierbij leven vier kandidaten zeven dagen lang in een Citroen C8 tijdens Megafestatie in Utrecht. De deelnemers wonen, eten en slapen 24 uur per dag in de auto en moeten allerlei opdrachten uitvoeren. Degene met het hoogst aantal punten wint uiteindelijk de Citroen C8.
Remschijf.nl

De start van deze actie vindt plaats in het Radio 538 programma 'Het beste van Evers Staat Op'. Tijdens deze ochtend strijden acht deelnemers in de live-uitzending van Evers om de uiteindelijke vier plekken in de auto. Na iedere opdracht is er een winnaar die plaats mag nemen op een van de felbegeerde autostoelen. Radio 538 DJ Rick van Velthuysen presenteert aansluitend tussen 12.00 en 15.00 uur zijn radioprogramma. Zowel bij de start als de finale treden diverse live-bands op.

Citroen C8

De overgebleven vier kandidaten moeten opdrachten uitvoeren en degene met het hoogst aantal punten wint uiteindelijk de Citroen C8. Punten kunnen onder andere gewonnen worden door stemmen te verzamelen van fans die SMS-en en door opdrachten van gasten in de Radio 538 studio succesvol uit te voeren. De deelnemer met het laagste aantal punten moet dan als eerste de auto verlaten. Op zondag-avond 13 juli presenteert Edwin Evers van 18:00 tot 21:00 uur de grote finale van Live In It & Win It en overhandigt de sleutels van de Citroen C8 aan de winnaar.

De 538-luisteraar wordt actief betrokken bij het spel en kan iedere dag zijn of haar stem geven aan een of meerdere deelnemers via SMS. De luisteraar die de juiste winnaar weet te voorspellen maakt kans op een Citroen C3. Iedere dag is er een reporter aanwezig die de luisteraar op de hoogte houdt van opvallende nieuwsfeiten in de programma's van Evers Staat Op, Tim Klijn, RinkeldeKinkel en in de nachtprogramma's. Door de aanwezige techniek in de auto kunnen de kandidaten ook 24 uur per dag live gevolgd worden via Internet.

Carsub
Remschijf.nl