2 januari 2020
Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus

Citroen lanceert C4 Cactus C-Series

Autozine
2 januari 2020 | Citroën lanceert de C4 Cactus 'C-Series', de tweede telg uit de speciale collectie modellen met focus op 'Confort et Caractère' van het merk. De C4 Cactus is met zijn Advanced Comfort Seats en de Progressive Hydraulic Cushions het pièce de résistence binnen de line-up.
Nieuwe vloermatten voor de C4 Cactus?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

 

De nieuwste speciale uitvoering van de C4 Cactus legt extra nadruk op de twee belangrijke C's die het merk met de double chevron kenmerken. Het 'Caractère' van de C-Series wordt benadrukt door z'n unieke in- en exterieurstyling. Van buiten is hij onder meer te herkennen aan de extra donker getinte ruiten vanaf de b-stijl, de unieke C-Series badges en de Anodised Deep Red afwerking van de Airbumps en de spiegelkappen

Citroen C4 Cactus

Van binnen wordt de karakteristieke ambiance verder versterkt door de unieke TEP Mistral afwerking van het dashboard. De Avanced Comfort Seats zijn afgewerkt met zachte stoffen met witte stiksels en rode accenten die perfect harmoniëren met de rode exterieurafwerking. De C-Series logo's en de zwarte vloermatten met rode stiksels zijn de finishing touches van het interieur.

Deze speciale editie, die is gebaseerd op de Feel-uitvoering, is onder meer voorzien van automatische airco, een regen- en lichtsensor, een zelfdimmende binnenspiegel en elektrisch verstel-, verwarm- én inklapbare buitenspiegels. Ook standaard: DAB+ radio, Citroën Connect Navigatie, de Citroën Connect Box voor optimale connectiviteit en Mirror Screen voor Apple Carplay.

De C4 Cactus C-Series is leverbaar in drie verschillende varianten:

  • Puretech benzine 110 S&S met manuele zesbak - € 24.800
  • BlueHDI diesel 100 S&S met manuele zesbak - € 28.050
  • BlueHDI diesel 120 S&S met EAT6-automaat - € 30.950

De C4 Cactus C-Series is het tweede model binnen de snel groeiende nieuwe en speciale collectie van Citroën. Recentelijk nog onthulde het merk de eerste special edition uit de serie, op basis van de C3 Aircross SUV. Binnenkort breidt het merk met de double chevron de collectie verder uit meer nieuwe speciale modellen.

UnitedConsumers
Citroën C4 Cactus ondergaat faceliftCitroën C4 Cactus ondergaat facelift
27 oktober 2017
Citroën C4 Cactus Rip Curl in NederlandCitroën C4 Cactus Rip Curl in Nederland
23 mei 2016
Citroën presenteert C4 Cactus Rip CurlCitroën presenteert C4 Cactus Rip Curl
22 februari 2016
Citroën toont Cactus MCitroën toont Cactus M
2 september 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum