27 oktober 2017
Citroen C4 Cactus
Nieuws

Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus ondergaat facelift

27 oktober 2017 - Citroën onthult de vernieuwde C4 Cactus. De C4 Cactus is op vele punten verbeterd, met de nadruk op technologie en motoren. Tegelijkertijd blijft hij opvallen met zijn unieke persoonlijkheid en comfort. Het ontwerp is uiteraard weer uitgesproken en moder. Het interieur van de gefacelifte C4 Cactus voorziet de inzittenden van meer comfort. De C4 Cactus voor modeljaar 2018 biedt het Citroën Advanced Comfort-programma en is het eerste model in Europa met een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions (PHC) waarmee het 'zwevend tapijt'-effect voor een breed publiek toegankelijk wordt. Bovendien is de Nieuwe C4 Cactus de eerste auto met Advanced Comfort Seats.

Op zoek naar een Citroen C4 Cactus e-THP 110 Shine?
bynco heeft er 54 vanaf € 9.895,-

Citroen C4 Cactus e-THP 110 Shine

De vernieuwde C4 Cactus brengt zijn unieke karakter tot uiting door middel van een nieuw, gedurfd en expressief front, gerestylede zijpanelen en portieren en een achterzijde die wordt geaccentueerd door de led-achterlichten met 3D-effect die doorlopen in de achterklep.

Citroen C4 Cactus

Vanwege zijn slim bemeten en royale vormen waaraan het carrosserieontwerp zijn pure karakter te danken heeft, breekt hij radicaal met de traditionele, strenge normen van het segment. Met zijn compacte afmetingen en wielbasis van 2,60 m heeft hij een dynamisch en wendbaar karakter, terwijl de binnenruimte volgens de norm van het segment is gebleven. Hij heeft de bekende grafische Citroën-elementen die de carrosserielijnen benadrukken, waaronder Airbumps onderaan de portieren, een doorlopend glazen taillelijn, een optisch zwevend dak, een voorzijde met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en led 3D-achterlichten.

Er kan worden gekozen uit 31 personaliseringsmogelijkheden voor het exterieur met negen carrosseriekleuren en vier Color Packs met fraaie kleurnuances waarmee de klant zijn auto helemaal naar wens kan maken. Het strakke, functionele en overzichtelijke interieur biedt rust. Er zijn vijf aparte interieurstijlen leverbaar.

Voortaan heeft de C4 Cactus alle elementen van het Citroën Advanced Comfort-programma en is hij als eerste model in Europa voorzien van de nieuwste technologieën. Het rijcomfort is van een hoger niveau dankzij het voor Europa gloednieuwe veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions (PHC), die oneffenheden in het wegdek filtert en de passagiers het gevoel geeft op een zwevend tapijt te zitten. Het is ook de eerste auto ter wereld met de nieuwe Advanced Comfort Seats. Ook met geluidsisolatie en voorzieningen voor het dagelijks gebruik maakt de C4 Cactus een grote sprong voorwaarts. Rust en ontspanning bieden 12 rijhulpsystemen en 3 connectiviteitssystemen.

Citroen C4 Cactus

Sneeuwkettingen4u
Vandebron