6 augustus 2014
Citroen C4 Cactus
Nieuws

Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus succesvol in Nederland

6 augustus 2014 - De Citro├źn C4 Cactus is zeer succesvol in Nederland; met ruim 1.000 verkochte exemplaren overtreft dit model de verwachtingen. De meest verkochte variant is de C4 Cactus PureTech 82 Stop / Start ETG in 'Shine' uitvoering. De C4 Cactus is momenteel met twee benzinemotoren en twee dieselmotoren beschikbaar waarvan de BlueHDi 100 met 14% bijtelling.

Op zoek naar een Citroen C4 Cactus e-THP 110 Shine?
bynco heeft er 54 vanaf € 9.895,-

Citroen C4 Cactus e-THP 110 Shine

Sinds de onthulling van de C4 Cactus op 5 februari jongstleden keek Nederland al uit naar deze nieuwe en bijzondere Citroën. Inmiddels hebben ruim 1.000 klanten gekozen voor de Cactus. Meest populair is de C4 Cactus PureTech 82 Stop / Start ETG Shine, gevolgd door de C4 Cactus met BlueHDi 100 motor.

Citroen C4 Cactus

Opvallend is dat de kleur Blanc Perle Nacré het meest populair is, naast de kleuren Gris Shark en Blanc Banquise. De kleuren van de Airbump kunnen tevens naar wens worden gekozen, waarbij de Airbump Chocolat het vaakst worden besteld. Naast de optie 17 inch lichtmetalen wielen 'Cross' en Habana Velours Club interieur wordt het panoramisch dak het vaakst genoteerd.

Citroën kiest met de C4 Cactus voor originaliteit die praktisch blijft. De C4 Cactus kenmerkt zich door technologische innovaties en sterke stijlelementen die ten dienste staan van het design, het comfort, het gebruiksgemak en de kilometerkostprijs.

Sneeuwkettingen4u
Vandebron