10 juni 2004
Citroen C3 Pluriel
Nieuws

Citroen C3 Pluriel

Rijkere uitrusting voor Citroen C3 Pluriel

10 juni 2004 - De Citroen C3 Pluriel krijgt een aantal belangrijke modelwijzigingen mee. Zo is vanaf nu een leerpakket te bestellen in combinatie met een Pack Aluminium. Het optie-aanbod van de C3 Pluriel wordt daarnaast uitgebreid met ESP en ASR. Bovendien zijn twee nieuwe carrosseriekleuren leverbaar. De auto wordt met deze opties zowel in- als exterieur aantrekkelijker en opvallender.
Remschijf.nl

Het Pack Leer bestaat uit donkergrijs / oranje lederen bekleding, een oranje lederen sierhoes op de deurgrepen binnen en een lederen stuurwiel. Het aluminiumpakket bestaat uit zilver gespoten exterieurdelen, als bumperstrips, flankbeschermingsstrips, deurgrepen en dakbogen (het dak zelf is altijd donker van kleur). Citroen biedt de twee packs samen aan voor € 1.450,- De kleur van de dakbogen en carrosserie is hierdoor bij de C3 Pluriel in de kleur Gris Aluminium hetzelfde. Dit geeft de auto een meer klassieke status terwijl het originele en unieke concept behouden blijft.

Citroen C3 Pluriel

De C3 Pluriel is bovendien leverbaar in twee nieuwe carrosseriekleuren. Naast de zes vertrouwde kleuren zijn Blue Paname en Sable Bivouac aan het palet toegevoegd. Op de C3 Pluriel 1.6i 16V SensoDrive komt bovendien de optie ESP + ASR beschikbaar. De prijs hiervan bedraagt € 600,-.

Citroen C3 Pluriel
Wittebrug
Remschijf.nl