4 juni 2003
Citroen C3 Pluriel
Nieuws

Citroen C3 Pluriel

Citroen Pluriel vanaf nu bij de dealer

4 juni 2003 - De Citroen C3 Pluriel, is nu bij alle 160 Citroendealers in Nederland te bewonderen in de speciale "Welcome to the world of Pluriel" showroom. Wie nu de Citroendealer binnenstapt waant zich volgens de fabrikant in een miniatuurwereld van water-, maan-, gras-, woestijn en sneeuwlandschappen met als stralend middelpunt de C3 Pluriel. Een speciale thema omgeving die inhaakt op de reclamecampagne van deze nieuwe Citroen.
IkWilVanMijnAutoAf

De Citroen C3 Pluriel, de multifunctionele cabriolet van Citroen, staat vanaf begin juni klaar voor een proefrit. Een opvallende verschijning, zowel in de showroom als op de weg, zo blijkt nu al. En een bijzondere auto verdient een opvallende introductie, zo dacht de fabrikant. De showroom is er klaar voor, de reclamecampagne staat op het punt los te barsten en de C3 Pluriel gaat vanaf nu in verschillende configuraties de Nederlandse wegen verfraaien.

Citroen C3 Pluriel

De Citroenshowroom staat vanaf nu volledig in het teken van de Citroen C3 Pluriel, met The World of Pluriel:

  • Een droge, dorre woestijnvlakte waar een weelderige reuzenwaterlelie groeit en waar een ijsbeer de voorkeur geeft aan warmte met de C3 Pluriel Berline.
  • Een "tulpenbos" bijna drijvend op water waarin een C3 Pluriel Panoramique zijn plaats heeft.
  • Een maanlandschap waarop de C3 Pluriel Cabriolet rijdt en waarbij een pinguin het geheel gade slaat.
  • Een sneeuwlandschap waarin reuze vlinders zich thuis voelen tussen de sneeuw samen met de C3 Pluriel Spider.
  • Een stuk oceaan waar uit het niets naaldbomen rijzen met besneeuwde toppen, een verdwaalde tijger en de C3 Pluriel Pick Up.
YourLease
Vandebron