23 september 2014
Citroen C1
Nieuws

Citroen C1

Citroen stelt C1 Urban Ride voor

23 september 2014 - Na het Swiss & Me-concept dat in Genève werd voorgesteld, komt de Citroen C1 naar Parijs in een speciale versie: de Urban Ride. De nieuwe Citroën C1 wordt nog versterkt met stijlelementen die geïnspireerd zijn op een SUV.

Op zoek naar een Citroen C1 1.2 VTi Shine?
bynco heeft er 94 vanaf € 7.450,-

Citroen C1 1.2 VTi Shine

De C1 Concept Urban Ride heeft de allures van een avonturier dankzij een verhoging van 15 mm en zijn avontuurlijke stijl. Voor een dynamisch rijgedrag werd zijn spoorbreedte 10 mm verbreed.

Citroen C1

De C1 Concept Urban Ride is verkrijgbaar in een 5-deursversie en als Airscape uitvoering. Hij biedt een tweekleurig contrast met enerzijds de kleur van het dak en de bovenbouw in grijze tinten, en anderzijds de frisse carrosserie in Yellow Cheesecake-kleur.

Hij is ook uitgerust met spiegelkappen, speciale stickers en specifieke wieldoppen. De wagen is verkrijgbaar in een Airscape uitvoering waarvan het canvas ook gepersonaliseerd is.

Citroen C1

De Citroën C1 concept Urban Ride neemt de Mirror Screenfunctie die beschikbaar is in het gamma over. Hiermee zijn apps vandje smartphone te gebruiken op het 7 inch touchpad.

Op zoek naar een Citroen C1 1.2 VTi Shine?
Nederland Mobiel heeft er 560 vanaf € 163,-

Citroen C1 1.2 VTi Shine

Dutchlease