3 oktober 2007
Citroen C-Crosser
Nieuws

Citroen C-Crosser

Citroen laat C-Crosser vrij

3 oktober 2007 - Vandaag vindt de Citroën C-Crosser zijn weg naar de showroom voor de kennismaking met het grote publiek. 105 Citroëns C-Crosser stonden vanochtend klaar op het Stadionplein in Amsterdam om opgehaald te worden door een even groot aantal Citroëndealers. Daarmee is de vrijlating van Citroëns eerste SUV een feit. Om dat te vieren houden alle Citroëndealers komend weekend (vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober) Open Deur Dagen.

Op zoek naar een Citroen C-Crosser 2.2 HDiF Exclusive?
Nederland Mobiel heeft er 1 vanaf € 5.450,-

Citroen C-Crosser 2.2 HDiF Exclusive

Het hoofdkantoor van Citroën Nederland in Amsterdam was voor de gelegenheid behangen met vrijheidsleuzen die verwijzen naar de vrijlating van de C-Crosser, geheel in de stijl van de Born to be free-campagne die rondom de Franse vierwielaangedreven SUV bedacht is. De behangen staat van het hoofdkantoor refereerde tegelijkertijd aan het bekende werk van inpakkunstenaar Christo.

Citroen C-Crosser

De Citroën C-Crosser wordt aangedreven door een 2.2 HDiF dieselmotor die zijn krachten al heeft bewezen in de Citroën C5 en C6. In de C-Crosser levert deze krachtbron 156 pk en een koppel van 380 Nm. Vanaf januari 2008 zal de veelzijdige SUV ook leverbaar zijn met een 170 pk 2.4i benzinemotor.

De C-Crosser is leverbaar in twee uitrustingniveaus: Dynamique en Exclusive. De Dynamique-uitvoering is standaard voorzien van onder andere ABS met rem-assistent, zes airbags, een derde zitrij, automatische airconditioning, radio/CD-speler, 16" lichtmetalen wielen en mistlampen voor. De Exclusive-uitvoering heeft ten opzichte van de Dynamique-uitvoering onder andere 18" lichtmetalen wielen, stoelverwarming voor, parkeersensoren achter, xenonverlichting en leren bekleding extra.

De Citroën C-Crosser 2.2 HDiF Dynamique is leverbaar vanaf € 40.995,-.

AutoCoach
XLLease