11 maart 2020
Citroen Berlingo

Citroen Berlingo

Citroen verkoopt 200.000e Berlingo

Autozine
11 maart 2020 | Citroen heeft 200.000 exemplaren van de Berlingo verkocht. De best(s)eller van het merk met de double chevron haalde in 2019 een Europees segmentaandeel van 16%. Twee derde van de Europese verkopen betrof een bestelwagen en een derde een personenwagen. De compacte bedrijfswagen is één van de grote pilaren onder het succes van Citroën dat in 2019 het sterkst groeiende top-12 automerk van Europa was.
Nieuwe vloermatten voor de Berlingo?
Dat kan! Vanaf € 33,-
Just Carpets.nl

 

De succesfactor van de Berlingo is zijn combinatie van bij ondernemers gewilde factoren, zoals de ruimte, het kenmerkende Citroën-comfort en de gunstige exploitatiekosten. Hij is mede daarom uitgeroepen tot International Van of the Year 2019. De Berlingo is er met keuze uit twee wielbases en met de Extenso-cabine die voorin plaats biedt aan drie inzittenden. Dankzij 20 veiligheids- en rijhulpsystemen biedt hij veiligheid en comfort van niveau.

Citroen Berlingo

De combinatie van de sterke eigenschappen van de Berlingo en het serviceniveau van het dealernetwerk van Citroën werpt ook in Nederland vruchten af. Ondernemend Nederland heeft al ruim 2.000 keer gekozen voor de compacte bestelwagen en geeft hem een maximale rating van 5-sterren op Citroën Advisor en bevelen de Berlingo rijders de Citroën dealer aan met een gemiddelde score van 9,6.

KwikFit
Nieuwe Citroën Berlingo nu in NederlandNieuwe Citroën Berlingo nu in Nederland
5 december 2018
Citroën toont 3e generatie BerlingoCitroën toont 3e generatie Berlingo
15 februari 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum