11 mei 2005
 

Chrysler Voyager

Digitale Auto TV van KPN debuteert in Chrysler Voyager

Autozine
11 mei 2005 | Digitale Auto TV van KPN debuteert in een demonstratievloot die volledig bestaat uit Chryslers. Ter gelegenheid van de introductie van Auto TV wordt een speciale beperkt leverbare versie van de Chrysler Voyager in het programma opgenomen.
AutoCoach

Voor de introductie van Auto TV hebben KPN en Chrysler de handen ineen geslagen. Chrysler stelt 10 auto's ter beschikking voor de Auto TV-promotietour. Vijf Voyagers, vier PT Cruisers en een 300C Touring doen evenementen en hotspots aan om geinteresseerden kennis te laten maken met televisie-uitzendingen in hoogwaardige kwaliteit voor in de auto.

Chrysler Voyager

Chrysler zelf springt ook in op de introductie van Auto TV, dat op steeds meer plaatsen in zowel binnen- als buitenland TV-uitzendingen in de best mogelijke kwaliteit biedt. Dat gebeurt door middel van een unieke actie. Klanten die voor 30 juni een Chrysler Voyager aanschaffen, krijgen gratis een origineel Mopar DVD-systeem (gekoppeld aan de hifi-installatie), alle benodigde TV-hardware en een jaarabonnement voor Auto TV. Zo zijn de passagiers achterin verzekerd van een even unieke als optimale kijk- en luisterervaring.

Deze aanbieding, die overigens niet in combinatie met andere acties geldt, vertegenwoordigt een waarde van ruim € 3.250,-.

IkWilVanMijnAutoAf
Chrysler Voyager als Business EditionChrysler Voyager als Business Edition
16 februari 2007
Chrysler Voyager nu als New York EditionChrysler Voyager nu als New York Edition
9 juni 2005
Chrysler Voyager elfvoudig miljonairChrysler Voyager elfvoudig miljonair
6 april 2005
Chrysler Voyager nu met DVD systeemChrysler Voyager nu met DVD systeem
7 mei 2004
 

Info

Techniek

Prijs

Forum