7 mei 2004
 

Chrysler Voyager

Chrysler Voyager nu met voordelig DVD systeem

Autozine
7 mei 2004 | De splinternieuwe Chrysler Voyager heeft onlangs zijn opwachting gemaakt bij de Chrysler dealers. Om dat te vieren, kunnen klanten tijdelijk profiteren van een introductie aanbieding. Wie nu kiest voor deze geheel vernieuwde Chrysler-telg kan voor de prijs van € 499,- een DVD multimediasysteem laten inbouwen. De normale prijs voor dit systeem bedraagt € 2.345,-.
 

De complete entertainmentset bestaat uit een in het dashboard geintegreerde DVD-speler, een 7-inch LCD-scherm in de dakconsole, een draadloze koptelefoon en een afstandsbediening. Wie onderweg nog meer vermaak wil, kan via een extra poort de meest voorkomende gameconsoles en videocameras op de DVD-speler aansluiten.

Chrysler Voyager

De nieuwe Chrysler Voyager, nu ook leverbaar met 2.8 CRD motor in combinatie met een automatische transmissie, is voorzien van curtain airbags op alledrie de zitrijen en een knie airbag voor de bestuurder. De nieuwkomer is leverbaar in de uitrustingsvarianten SE, SE Luxe en LX. Er zijn twee diesel- en twee benzinemotoren leverbaar. Daarnaast zijn er vier varianten voor de Grand Voyager (lange wielbasis), SE, SE Luxe, LX en Limited. Ook hier zijn twee diesel- en twee benzinemotoren beschikbaar. Voor de Grand Voyager 3.3 Limited is ook een AWD (All Wheel Drive) versie te bestellen. De prijzen van de nieuwe Voyager varieren van € 29.830,- voor de handgeschakelde 2.4 SE tot € 55.885,- voor de Grand Voyager 3.3i V6 AWD Limited met automatische transmissie.

De DVD actieperiode loopt tot en met 16 juni 2004 en geldt uitsluitend voor Chrysler Voyager en Grand Voyager personenwagens van modeljaar 2005 en heeft alleen betrekking op voorraadauto's. Bovendien geldt de DVD actie zolang de voorraad strekt.