6 april 2005
 

Chrysler Voyager

Chrysler Voyager elfvoudig miljonair

Autozine
6 april 2005 | De Chrysler Group heeft onlangs de elfmiljoenste Voyager verkocht. Precies 21 jaar geleden introduceerde de Chrysler Group de Magic Wagon. Zijn komst betekende een revolutie in een tijdperk dat er slechts keus was uit sedans, hatchbacks, stations en 4x4s. De Chrysler Voyager was vanaf de verkoopstart in 1984 gelijk een verkoophit en in 1987 maakte de Chrysler Voyager de oversteek naar Europa.
AutoCoach

Tegenwoordig wordt de Chrysler Voyager in meer dan 70 landen verkocht. Mede daardoor is de Chrysler Group al sinds de introductie van de Voyager wereldwijd marktleider in het MPV-segment. Dit segment was in afgelopen decennium goed voor gemiddeld 1,2 miljoen verkochte voertuigen per jaar (eveneens wereldwijd). Chrysler produceert de Voyager in Amerika, Canada en Oostenrijk.

Chrysler Voyager

Chrysler heeft naar eigen zeggen de MPV uitgevonden en is volgens een woordvoeder ook verantwoordelijk voor vijftig wereldprimeurs op het gebied van bijvoorbeeld gebruiksgemak, comfort en techniek. Zo is de meest recente generatie van de Grand Voyager leverbaar met het Stow n Go-systeem waarbij de achterste twee zitrijen in de wagenvloer kunnen worden opgeborgen. De Chrysler Voyager is leverbaar vanaf € 29.830, -

Chrysler Voyager
Wittebrug
Chrysler Voyager als Business EditionChrysler Voyager als Business Edition
16 februari 2007
Chrysler Voyager nu als New York EditionChrysler Voyager nu als New York Edition
9 juni 2005
Digitale Auto TV in Chrysler VoyagerDigitale Auto TV in Chrysler Voyager
11 mei 2005
Chrysler Voyager nu met DVD systeemChrysler Voyager nu met DVD systeem
7 mei 2004
 

Info

Techniek

Prijs

Forum