9 juni 2005
 

Chrysler Voyager

Chrysler Voyager nu als New York Edition

Autozine
9 juni 2005 | New York viert feest omdat de fameuze art-deco wolkenkrabber Chrysler Building precies 75 jaar bestaat. In Nederland viert Chrysler het feest mee met de Voyager New York Edition, "het toppunt van luxe".

De basis van de New York Edition van de Voyager wordt gevormd door de SE Luxe-uitvoering, maar door de toevoeging van een groot pakket extra's, komt de uitrusting op het niveau van de LX-versies. Dit zijn de zaken die een (Grand) Voyager tot een New York Edition maken: airconditioning met dual zone climate control, een multifunctionele plafondconsole (met tripcomputer, kompas, leeslampjes en buitentemperatuurmeter), een audiosysteem met radio/cd-speler, 10 Infinity-luidsprekers en bedieningselementen op het stuur, houtaccenten in het interieur, een verlichtingspakket en mistlampen voor. Daarnaast horen ook 16 inch lichtmetalen wielen, roofrails en een met leer bekleed stuur tot de standaarduitrusting van de New York Edition.

Chrysler Voyager

Hoewel de luxe van de speciale Voyager helemaal volgens de hoge New Yorkse maatstaven is, blijft de meerprijs € 1.990,-. Het pakket is verkrijgbaar voor zowel de Voyager als de Grand Voyager, maar het is niet te combineren met andere aanbiedingen. Een puntje van aandacht is de beperkte verkrijgbaarheid van de Voyager New York Edition.

Chrysler Voyager als Business EditionChrysler Voyager als Business Edition
16 februari 2007
Digitale Auto TV in Chrysler VoyagerDigitale Auto TV in Chrysler Voyager
11 mei 2005
Chrysler Voyager elfvoudig miljonairChrysler Voyager elfvoudig miljonair
6 april 2005
Chrysler Voyager nu met DVD systeemChrysler Voyager nu met DVD systeem
7 mei 2004
 

Info

Techniek

Prijs

Forum