14 november 2002
 

Chrysler Voyager

chrysler voyager tijdelijk met gratis dvd entertainment systeem

Autozine
14 november 2002 | Wie zich aan het orienteren is op een nieuwe MPV heeft nu een extra reden een bezoek te brengen aan de Chrysler-dealer. Iedere Voyager die tussen nu en 31 december 2002 wordt besteld, wordt zonder extra kosten voorzien van een multimediasysteem met 7 inch beeldscherm en stereo hoofdtelefoon.

De DVD-speler met Dolby Digital Decoder is onder meer geschikt voor het afspelen van CD's, DVD's en MP3's. Passagiers kunnen daardoor tijdens iedere rit genieten van muziek of films. Het breedbeeldscherm is ter hoogte van de voorstoelen tegen de hemel gemonteerd. Hierdoor hebben de passagiers op de tweede en (eventueel) derde zitrij zicht op het scherm. Met de afstandsbediening is het systeem vanaf iedere zitplaats te bedienen. De draadloze hoofdtelefoon zorgt voor ongestoord luisterplezier.

Chrysler Voyager

Het motorenprogramma van de Voyager omvat twee benzinemotoren (2.4 liter/108 kW en 3.3 liter V6 /128 kW) en een dieselkrachtbron (2.5 CRD/104 kW) met common-rail techniek. Afhankelijk van de uitvoering is er keuze uit vier uitrustingsniveau's, een vijf-, zes-, of zevenpersoonsversie en talrijke opties. De Chrysler Voyager is leverbaar vanaf € 29.230.

IkWilVanMijnAutoAf
Chrysler Voyager als Business EditionChrysler Voyager als Business Edition
16 februari 2007
Chrysler Voyager nu als New York EditionChrysler Voyager nu als New York Edition
9 juni 2005
Digitale Auto TV in Chrysler VoyagerDigitale Auto TV in Chrysler Voyager
11 mei 2005
Chrysler Voyager elfvoudig miljonairChrysler Voyager elfvoudig miljonair
6 april 2005
 

Info

Techniek

Prijs

Forum