26 mei 2003
 

Chrysler Voyager

2e Challenger-serie Chrysler Voyager

Autozine
26 mei 2003 | Tijdens de AutoRAI in februari heeft Chrysler voor de Voyager en Grand Voyager het actiemodel Challenger gepresenteerd. Vanwege de enorme belangstelling staat er inmiddels een tweede Challenger-serie in de showroom van de Chrysler-dealers, in een gelimiteerde oplage van 150 exemplaren.
AutoCoach

Als basis voor de Challenger-serie dient de SE Luxe-variant van de Voyager en Grand Voyager. De standaarduitrusting is uitgebreid met een radio/cd speler met geintegreerd navigatiesysteem, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en dual zone climate control. Voor extra comfort zorgt bovendien een multifunctionele middenconsole.

Chrysler Voyager

De meerprijs voor het pakket extra's bedraagt € 2.350 inclusief BTW en BPM. Met een werkelijke waarde van € 4.240 betekent dat een klantvoordeel van € 1.890 inclusief BTW. De Voyager en Grand Voyager met het Challenger optiepakket zijn leverbaar in diverse motorvarianten en in vijf verschillende kleuren. De prijslijst begint bij € 34.165 voor de Voyager 2.4i SE Luxe Challenger.

Chrysler Voyager als Business EditionChrysler Voyager als Business Edition
16 februari 2007
Chrysler Voyager nu als New York EditionChrysler Voyager nu als New York Edition
9 juni 2005
Digitale Auto TV in Chrysler VoyagerDigitale Auto TV in Chrysler Voyager
11 mei 2005
Chrysler Voyager elfvoudig miljonairChrysler Voyager elfvoudig miljonair
6 april 2005
 

Info

Techniek

Prijs

Forum