26 mei 2003
 

Chrysler Voyager

2e Challenger-serie Chrysler Voyager

Autozine
26 mei 2003 | Tijdens de AutoRAI in februari heeft Chrysler voor de Voyager en Grand Voyager het actiemodel Challenger gepresenteerd. Vanwege de enorme belangstelling staat er inmiddels een tweede Challenger-serie in de showroom van de Chrysler-dealers, in een gelimiteerde oplage van 150 exemplaren.
 

Als basis voor de Challenger-serie dient de SE Luxe-variant van de Voyager en Grand Voyager. De standaarduitrusting is uitgebreid met een radio/cd speler met geintegreerd navigatiesysteem, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en dual zone climate control. Voor extra comfort zorgt bovendien een multifunctionele middenconsole.

Chrysler Voyager

De meerprijs voor het pakket extra's bedraagt € 2.350 inclusief BTW en BPM. Met een werkelijke waarde van € 4.240 betekent dat een klantvoordeel van € 1.890 inclusief BTW. De Voyager en Grand Voyager met het Challenger optiepakket zijn leverbaar in diverse motorvarianten en in vijf verschillende kleuren. De prijslijst begint bij € 34.165 voor de Voyager 2.4i SE Luxe Challenger.