12 juni 2002

Chrysler PT Cruiser

chrysler brengt een speciale versie van de pt cruiser op de markt

12 juni 2002 - Van de PT Cruiser komt in een gelimiteerde oplage een speciale serie onder de naam PT Cruiser Challenger op de markt. Belangrijkste kenmerk van de Challenger versies is een extra uitgebreide standaarduitrusting voor een beperkte meerprijs, waardoor het consumentenvoordeel kan oplopen tot € 1.190,-.

Op zoek naar een Chrysler PT Cruiser 2.0 16v Limited?
Nederland Mobiel heeft er 66 vanaf € 750,-

Chrysler PT Cruiser 2.0 16v Limited

De PT Cruiser Challenger is er in vier uitvoeringen; Classic, Touring, Limited en Limited Automaat Autostick. De uitrusting per model varieert van extra's als een radio/cd speler, ABS-remsysteem, roofrack, schuifdak en extra getint glas. Alle modellen zijn voorzien van antraciet-kleurige bumpers. Voor de PT Cruiser Challenger is een apart kleurengamma samengesteld, zodat gekozen kan worden uit de kleuren Bright Silver, Patriot Blue en Black. De automaatversie is bovendien leverbaar in Inferno Red.

Chrysler PT Cruiser

De PT Cruiser Challenger is uitgerust een 2.0 liter viercilinder benzinemotor die 104 kW/141 pk bij 5700 tpm en een maximum koppel van 188 Nm bij 4150 tpm levert. Deze motor kan gekoppeld worden aan een vijfversnellingsbak of een viertrapsautomaat met Autostick.

De Chrysler-dealers hebben de beschikking over maximaal 365 exemplaren van de diverse Challenger-versies die worden verkocht zolang de voorraad strekt. De PT Cruiser Challenger is leverbaar vanaf € 21.925,-.

AutoCoach
Dutchlease