22 maart 2005

Chrysler PT Cruiser

Extra voordeel op Chrysler PT Cruiser

22 maart 2005 - Chrysler lanceert twee bijzondere aanbiedingen voor de PT Cruiser. Ten eerste is er de komst van de voordelige PT Cruiser Challenger en voor de andere modellen is er het 1-2-3-4 Comfortpakket.

Op zoek naar een Chrysler PT Cruiser 2.0 16v Limited?
Nederland Mobiel heeft er 66 vanaf € 750,-

Chrysler PT Cruiser 2.0 16v Limited

De PT Cruiser Challenger maakt Chrysler rijden voordeliger. Voor een basisprijs van € 17.950,- biedt de auto een unieke uitstraling en een 1,6-liter motor (85 kW/115 pk). Elektrische bediening van ramen en buitenspiegels zijn standaard. Daarnaast horen ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en front- en zij-airbags tot het standaardpakket. Als alternatief is de PT Cruiser met 2,2-liter CRD dieselmotor ook als Challenger leverbaar; inclusief airconditioning kost deze variant € 24.950,-.

Chrysler PT Cruiser

Met uitzondering van de Challenger en de Cabriolet, worden alle uitvoeringen van de PT Cruiser tijdelijk gratis voorzien van het 1-2-3-4 Comfortpakket. Dit pakket bestaat uit vier elementen. De hardware bestaat uit Parkeerhulp Park Distance Control waarmee achteruit inparkeren eenvoudiger wordt. Daarnaast is er een servicepakket. Dat begint met vier jaar Chrysler Privilege Service. Deze Europa-wijde service waarborgt de mobiliteit onder alle omstandigheden: niet alleen bij pech, maar bijvoorbeeld ook als de bestuurder zijn/haar sleutels kwijt is. Een ander element is de vervangende auto service, die drie jaar lang geldig is. Als de PT Cruiser voor onderhoud of service in de garage is, krijgt de bestuurder gratis een vervangende auto mee. De laatste component van het 1-2-3-4 Comfortpakket is uniek: de wasservice. Elke koper kan zijn PT Cruiser gedurende twee jaar, iedere maand gratis laten wassen.

AutoCoach
Dutchlease