21 december 2010
 

Chrysler 300

Chrysler onthult nieuwe 300

Autozine
21 december 2010 | Chrysler onthult de nieuwe 300. En profil is de nieuwe 300 nog altijd zeer herkenbaar, maar de auto is op vele punten en details gewijzigd. Dankzij dunnere stijlen en aanpassingen aan zowel de achter- en voorruit, is niet alleen de aƫrodynamica verbeterd, ook is het zicht naar voor met 15% toegenomen. De nieuwe achterspoiler is subtiel verwerkt in de kofferklep.
AutoCoach
Info

Het Chryler logo pronkt op de uit zeven verchroomde horizontale lijnen opgebouwde nieuwe grille. In de koplampbehuizing is LED-dagrijverlichting verwerkt.

Chrysler

Ook in de achterlichten zit LED-verlichting verwerkt. De verticale 'streep' in de achterverlichting maken de auto ook in het donker zeer herkenbaar. Het kernmerkende exterieur krijgt allure dankzij de chromen afwerking en details.

In het vernieuwde interieur is voornamelijk gebruik gemaakt van "soft touch" materialen en zijn houten details verwerkt in het dashboard, stuur, deuren en midden console. Het nieuwe panoramische dak zorgt voor een extra licht interieur.

De chromen afwerking en de saffier blauwe verlichting van het nieuwe instrumentenpaneel geven de twee grote meters een exclusieve uitstraling. Dezelfde sfeer wordt ook in de cabine gecreëerd dankzij de eveneens saffierblauwe LED-interieurverlichting.

Chrysler

Met zijn 8.4-inch grote 'Uconnect Touch infotainment center', heeft de nieuwe Chrysler 300 het grootste standaard touchscreen display in zijn luxe segment. Via dit "infotainment"-systeem kan het navigatiesysteem bediend worden, maar tevens de dual-zone climate control. Ook kunnen desgewenst verkeersinformatie, brandstofprijzen en andere gegevens opgevraagd worden.

IkWilVanMijnAutoAf
Chrysler Grand Voyager wordt LanciaChrysler Grand Voyager wordt Lancia
14 februari 2011
Chrysler, Jeep en Dodge Certified ChoiceChrysler, Jeep en Dodge Certified Choice
8 september 2010
Nieuwe onderneming Chrysler Group LLC
10 juni 2009
Strategische samenwerking Chrysler Fiat
30 april 2009