8 september 2010
 

Certified Choice

Chrysler, Jeep en Dodge starten eigen kwaliteitslabel

Autozine
8 september 2010 | Chrysler, Jeep en Dodge introduceren het nieuwe kwaliteitslabel voor gebruikte auto's: Certified Choice. Dit label belooft een breed scala aan zekerheden en garanties, waar onder mobiliteitshulp tot 24 maanden en 18 maanden garantie. De dekking geldt in heel Europa én de garantie is overdraagbaar op een volgende eigenaar.
Info

Certified Choice staat voor de beste gebruikte auto's van de merken Chrysler, Jeep en Dodge. Een gebruikte auto krijgt alleen het Certified Choice-label als deze jonger is dan 5 jaar, niet meer dan 125.000 kilometer gereden heeft én door een Chrysler, Jeep en Dodge-dealer is onderhouden en verkocht.

Chrysler

Voor aflevering aan de nieuwe eigenaar krijgt de auto een afleverbeurt en, indien van toepassing, een APK. In het geval dat de klant met zijn gebruikte auto met pech onderweg komt te staan, is het mogelijk om een beroep te doen op de mobiliteitsgarantie die eveneens is inbegrepen.

Deze mobiliteitsgarantie is tot 12 maanden na aflevering van de auto geldig. Als de nieuwe eigenaar de auto in die periode bij de officiële Chrysler, Jeep en Dodge-dealer laat onderhouden, wordt deze periode met nog een jaar verlengd. Wat dan in totaal 2 jaar mobiliteitsgarantie inhoudt.

IkWilVanMijnAutoAf
Chrysler Grand Voyager wordt LanciaChrysler Grand Voyager wordt Lancia
14 februari 2011
Chrysler onthult nieuwe 300Chrysler onthult nieuwe 300
21 december 2010
Nieuwe onderneming Chrysler Group LLC
10 juni 2009
Strategische samenwerking Chrysler Fiat
30 april 2009