11 maart 2011
Chevrolet Orlando

Chevrolet Orlando

Chevrolet Orlando van Play-Doh

Autozine
11 maart 2011 | In Engeland is de nieuwe Chevrolet Orlando zojuist op de markt gekomen en om die lancering te ondersteunen heeft een team van acht boetseerders een Orlando op schaal 1:1 vervaardigd. Van Play-Doh boetseerklei. Zij gebruikten daarvoor anderhalf ton Play-Doh boetseerklei.
Dutchlease

Het vervaardigen van de met de hand geboetseerde Orlando, Chevrolet's nieuwe, zevenzitter nam twee weken in beslag. 's Werelds grootste kunstwerk van Play-Doh klei is 4,6 meter lang en 1,8 meter hoog. Bij een verkiezing in Engeland kwam Play-Doh als populairste kinderspeelgoed uit de bus en klasseerde zich daarmee nog boven Lego, Barbie en Scalextric.

Chevrolet Orlando

Ronald Dubbelman, Algemeen Directeur Chevrolet Nederland over het opvallende project: "De nieuwe Orlando heeft een zeer eigen uitstraling, waar mensen meer dan één keer naar kijken. Dit is een leuk project van onze Engelse collega's en wij zijn overtuigd dat deze opvallende versie ook in ons land een echte eye-catcher is, zeker wanneer die is gemaakt van anderhalve ton van de meest populaire boetseerklei voor kinderen. Hopelijk zal dit model het kind in het hart van ouders aanspreken en zal de Orlando een echte favoriet voor gezinnen worden".

XLLease
Nieuw instapmodel voor Chevrolet OrlandoNieuw instapmodel voor Chevrolet Orlando
6 november 2013
Chevrolet Orlando nu in de showroomChevrolet Orlando nu in de showroom
23 februari 2011
Chevrolet Orlando vanaf maart 2011Chevrolet Orlando vanaf maart 2011
8 december 2010
Chevrolet Orlando debuteert in ParijsChevrolet Orlando debuteert in Parijs
25 augustus 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum