23 februari 2011
Chevrolet Orlando

Chevrolet Orlando

Chevrolet Orlando nu bij de dealer

Autozine
23 februari 2011 | Het was druk vandaag in het afleveringscentrum van Chevrolet in de Antwerpse Haven. Alle Nederlandse Orlando-demo's stonden klaar voor vertrek richting de dealers. De Chevrolet Orlando is een gezinsauto die de praktische gebruiksmogelijkheden combineert van een zevenzitter, een flexibel interieur en een enorme bagageruimte. De Orlando staat nu bij de Nederlandse Chevrolet-dealers voor een eerste kennismaking door het publiek.

Onder de motorkap is er keuze uit drie motoren, één benzineversie en twee diesels. De 1.8-liter benzinemotor levert 141 pk bij 6.200 tpm en heeft een koppel van 176 Nm bij 3.800 tpm. De topsnelheid voor deze versie is 185 km/u. De twee dieselmotoren hebben beide dezelfde inhoud, maar zijn anders afgesteld en hebben verschillende motorvermogens en rijkarakteristieken. Het hart van beide motoren is een 2.0-liter met vier kleppen per cilinder en een common-rail brandstofinjectiesysteem. De meest krachtige van de twee krachtbronnen levert 163 pk bij 3.800 tpm, terwijl de tweede motorversie 130 pk levert.

Chevrolet Orlando

Consumenten kunnen kiezen uit vier verschillende uitrustingsniveaus wanneer de Orlando op de markt komt. Tot de standaard uitrusting behoren zaken als elektronische ophangingcontrole, zes airbags, elektronische ABS op alle vier wielen, elektronische remkrachtverdeling, traction control, electronic stability control en hydraulische remassistentie.

KwikFit
Nieuw instapmodel voor Chevrolet OrlandoNieuw instapmodel voor Chevrolet Orlando
6 november 2013
Chevrolet Orlando van Play-DohChevrolet Orlando van Play-Doh
11 maart 2011
Chevrolet Orlando vanaf maart 2011Chevrolet Orlando vanaf maart 2011
8 december 2010
Chevrolet Orlando debuteert in ParijsChevrolet Orlando debuteert in Parijs
25 augustus 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum