24 april 2009
Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

Hoofdrol voor Chevrolet Cruze in Franse TV-film

Autozine
24 april 2009 | De Chevrolet Cruze gaat in Frankrijk binnenkort een filmster worden, dankzij zijn rol in een spectaculaire stunt in 'Aveuglement' (= Blindelings), een TV-film die wordt geproduceerd door de Franse TV-zender TF-1 en die momenteel wordt opgenomen.

De film vertelt het verhaal van een blinde jongeman en autosportliefhebber die er in slaagt deel te nemen aan autoraces dankzij zijn vaardigheden en de steun van een vriend die in de bijrijderstoel als zijn 'gids' fungeert. De film, geregisseerd door Charlotte Brandstorm met in de hoofdrollen de Franse acteurs Bernard Le Coq en Stéphane Debac, wordt in oktober uitgezonden.

Chevrolet Cruze

De Chevrolet Cruze WTCC die in de film zijn opwachting maakt, is het allereerste prototype van de Cruze WTCC, met de codenaam J300, die in de ontwikkelingsfase van het project werd gebruikt en die was voorbestemd om vernietigd te worden.

De spectaculaire stunt met de Cruze, waarbij de auto verschillende malen over de kop gaat en uiteindelijk op zijn zijkant blijft liggen, werd gedraaid in Frankrijk en gecoördineerd door de wereldberoemde stuntman Michel Julienne, die de traditie voortzet die zijn vader Rémi is begonnen.

Chevrolet Cruze
XLLease
Chevrolet verloot CruzeChevrolet verloot Cruze
25 juli 2012
Chevrolet Cruze nu ook als hatchbackChevrolet Cruze nu ook als hatchback
25 juli 2011
Wereldpremieur Chevrolet Cruze hatchbackWereldpremieur Chevrolet Cruze hatchback
1 februari 2011
Chevrolet Cruze ook als hatchbackChevrolet Cruze ook als hatchback
3 september 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum