13 november 2013
Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva verbeterd voor modeljaar 2014

Autozine
13 november 2013 | Chevrolet heeft de eerder dit jaar vernieuwde Captiva aangepast voor 2014. Als gevolg daarvan is de standaarduitrusting van de zevenpersoons SUVĀ  uitgebreid. De vernieuwde Captiva is per direct te bestellen bij de Chevrolet-dealers.

Eerder dit jaar lanceerde Chevrolet op de Autosalon van Genève de vernieuwde Captiva, met een aanzienlijk gewijzigd uiterlijk en interieur. Uiterlijk is deze nieuwe versie ondermeer te herkennen aan nieuwe LED-achterlichten, vierkante, verchroomde uitlaateindstukken, nieuw vormgegeven bumpers, nieuwe 18 inch lichtmetalen velgen, een gewijzigde grille en gerestylde mistlampen.

Chevrolet Captiva

In het interieur biedt de gewijzigde Captiva ondermeer nieuwe kleuren en stoffen voor de bekleding (leer voor de topuitvoeringen) en wijzigingen in het dashboard. Een twee-zone klimaatsysteem en verwarmde achterstoelen bieden meer comfort in sommige uitvoeringen terwijl de voetruimte nu is verlicht met ijsblauwe sfeerverlichting.

Voor 2014 heeft Chevrolet de standaarduitrusting van de vernieuwde Captiva  uitgebreid. Dat betekent dat de LT basisuitvoering voortaan af-fabriek beschikt over verlichte instaplijsten, Keyless Go en portiergrepen in carrosseriekleur voor een nog hoogwaardigere uitstraling. Op de Captiva LTZ zijn die gekleurde portiergrepen vanaf nu gedetailleerd met chroomaccenten.

Onder de motorkap blijft de Chevrolet Captiva onveranderd leverbaar met drie  benzine- en dieselmotoren: een 2.4-liter in combinatie met voorwielaandrijving, een 2.2-liter common-rail diesel met vierwielaandrijving, desgewenst ook met een automatische versnellingsbak, en een 3.0 V6 4WD, standaard met automaat.

Per 1 januari 2014 start de prijslijst van Chevrolet's zevenpersoons SUV ongewijzigd bij € 39.995,- voor de Captiva 2.4 LT 2WD. Als diesel is de Captiva er in de 2.2D LTZ 4WD-uitvoering vanaf € 49.995,-. Het topmodel, de Captiva 3.0 V6 LTZ 4WD automaat, is leverbaar vanaf € 68.995,-.

Facelift voor Chevrolet CaptivaFacelift voor Chevrolet Captiva
22 februari 2013
Chevrolet Captiva krijgt Styling PackageChevrolet Captiva krijgt Styling Package
1 augustus 2012
Chevrolet introduceert nieuwe CaptivaChevrolet introduceert nieuwe Captiva
6 februari 2011
Facelift voor Chevrolet Captiva 2011Facelift voor Chevrolet Captiva 2011
13 september 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum