1 augustus 2012
Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva krijgt Styling Package

Autozine
1 augustus 2012 | De Chevrolet Captiva, die vorig jaar grondig in het nieuw gestoken is, is per direct leverbaar met een Styling Package. Bovendien is de prijsstelling van de Captiva 2.4 LT per 1 juli jongstleden verscherpt, met een vanafprijs die nu 3.000 euro lager ligt.
AutoCoach

Afgelopen jaar lanceerde Chevrolet de nieuwe versie van de Captiva, die uiterlijk qua design grondig werd aangepast aan de wensen van deze tijd. Uiterlijke voorbeelden van die restyling zijn de scherp gevouwen motorkap, een grotere, dubbele grille met het Chevrolet-embleem in het midden, de nieuwe cilindervormige prismakoplampen en de in de buitenspiegels geïntegreerde richtingaanwijzers. Tegelijkertijd werd de luchtinlaatopening in de nieuwe, meer gespierde voorschermen rechthoekiger van vorm om de sportieve bedoelingen van de Captiva te benadrukken. Al deze designwijzigingen verlenen de Captiva een krachtigere, meer atletische uitstraling.

Chevrolet Captiva

Om die stijlvernieuwingen van de Captiva te benadrukken, introduceert Chevrolet nu het Styling Package. Het Styling Package voorziet in grijskleurige dorpellijsten voor en achter, verchroomde sierlijsten rond de achterlichtunits, verchroomde portiergrepen en verchroomde spiegelkappen. De prijs van het Styling Package, dat leverbaar is voor alle uitvoeringen van de Captiva, bedraagt € 549,-, waarbij de montage is inbegrepen.

De prijswijzigingen per 1 juli jl. hebben een gunstige invloed gehad op de vanafprijs van de Captiva 2.4 LT benzine. Als gevolg van die prijscorrectie is de prijs van deze uitvoering met maar liefst € 3.000,- naar beneden toe bijgesteld, waardoor de Chevrolet Captiva in Nederland nu leverbaar is vanaf € 35.995,-.

De Captiva 2.4 LT 2WD voert in ons land de prijslijst als instapversie aan. Onder de motorkap huist een 2.4-liter benzinemotor met dubbele bovenliggende nokkenassen, die 123 kW/167 pk levert en gemiddeld 8,9 liter/100 km verbruikt (handgeschakelde versie).

Chevrolet Captiva

Naast de 2.4 benzine levert Chevrolet de Captiva qua motorisering tevens met een 2.2-liter common-rail diesel (135 kW/184 pk) met naar wens een handgeschakelde of automatische 6-traps transmissie, of een 3.0-liter zescilinder benzinemotor met automaat en 190 kW/258 pk. De 2.2 en 3.0 worden standaard geleverd in combinatie met permanente vierwielaandrijving.

Chevrolet Captiva verbeterd voor 2014Chevrolet Captiva verbeterd voor 2014
13 november 2013
Facelift voor Chevrolet CaptivaFacelift voor Chevrolet Captiva
22 februari 2013
Chevrolet introduceert nieuwe CaptivaChevrolet introduceert nieuwe Captiva
6 februari 2011
Facelift voor Chevrolet Captiva 2011Facelift voor Chevrolet Captiva 2011
13 september 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum