8 november 2013
Chevrolet Aveo

Chevrolet Aveo

Chevrolet Aveo aangepast voor 2014

Autozine
8 november 2013 | Chevrolet heeft de Aveo voor het nieuwe modeljaar op detail aangepast. De belangrijkste primeur is de beschikbaarheid van het Chevrolet MyLink connected radio systeem, dat inmiddels voor een groot aantal Chevrolet-modellen beschikbaar is.

De Chevrolet MyLink-technologie brengt content van smartphones over naar een hoge resolutie fullcolour touchscreen en voorziet in toegankelijkheid tot telefoonboeken, persoonlijk afspeellijsten, fotobestanden en/of video's, en andere opgeslagen media en data. Het MyLink-systeem in de Chevrolet Aveo biedt daarnaast toegang tot special app's, zoals BringGo navigatie, spraakherkenning en streaming audio. MyLink is standaard op de Aveo LTZ en optioneel te bestellen voor de Aveo LT.

Chevrolet Aveo

Andere noviteiten voor de modeljaar 2014 Chevrolet Aveo zijn geïntegreerde knipperlichten in de buitenspiegels vanaf het LT uitrustingsniveau en een in MyLink geïntegreerde achteruitrijcamera, eveneens standaard op de LTZ en optioneel op de LT. De camera is gekoppeld aan het zeven inch hoge-resolutie touchscreen van het audiosysteem en maakt het in- en uitmanoeuvreren in krappe parkeerplekken veiliger en comfortabeler.

Met ingang van het nieuwe modeljaar is de LS-uitvoering voor de Aveo sedan niet langer leverbaar.

De vernieuwde Aveo is per direct te bestellen bij de Nederlandse Chevrolet-dealers. Als vijfdeurs hatchback begint de prijslijst van de Aveo bij € 14.295,- voor de 1.2 LS, de vierdeurs Aveo sedan is er als 1.2 LT vanaf € 16.645,-.

Wittebrug
Chevrolet Aveo 1.3D nu met Business PackChevrolet Aveo 1.3D nu met Business Pack
19 juli 2012
Chevrolet Aveo is veiligste kleine autoChevrolet Aveo is veiligste kleine auto
24 februari 2012
Chevrolet introduceert Aveo dieselChevrolet introduceert Aveo diesel
10 oktober 2011
Chevrolet toont volledig nieuwe AveoChevrolet toont volledig nieuwe Aveo
10 januari 2011
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum