21 juni 2016
 

Bentley Eyewear

Bentley ontwikkelt bril

Autozine
21 juni 2016 | Bentley brengt onder de naam Bentley Eyewear een reeks exclusieve (zonne)brillen op de markt. Hiervoor is het merk een samenwerking aangegaan met Estede uit Oostenrijk. Elke bril is handgemaakt. Er zijn drie collecties die aansluiten bij de (belevings)wereld van Bentley. Elke bril wordt in gelimiteerde oplage gemaakt en is individueel genummerd.
 

Bij Bentley Eyewear hebben klanten keuze uit monturen en zonnebrillen. Hiervoor worden materialen gebruikt die bij Bentley passen, zoals goud, platina en hout. Voor de zonnebrillen worden hoogwaardige glazen gebruikt, uiteraard bieden deze 100% UV-bescherming. Zowel de monturen als de zonnebrillen worden met de hand vervaardigd. In het ontwerp komen op subtiele wijze altijd typische Bentley-details naar voren zoals de Bentley 'B', de 'Winged B' en de herkenbare afwerking van (edel)metalen delen.

Bentley

Bentley Eyewear heeft drie collecties: 'Conoisseurs', 'Grand Touring' en 'Speed 8'. Elke lijn bestaat uit diverse modellen en heeft een eigen signatuur: van klassiek via eigentijds tot en met sportief. De brillen hebben met elkaar gemeen dat ze optimaal draagcomfort beloven en dat ze in gelimiteerde oplage worden vervaardigd. Elke bril heeft dank ook een uniek serienummer. De monturen en zonnebrillen van Bentley Eyewear worden geleverd in een exclusieve lederen beschermhoes. Ook deze sluit aan bij de stijl en sfeer van Bentley.

De monturen en zonnebrillen van Bentley Eyewear zijn verkrijgbaar via de officiële Nederlandse Bentley-vestigingen in Leusden, Amsterdam en Maastricht.

Bentley