21 augustus 2015
Audi R8

Audi R8

Nieuwe R8 alleen verkrijgbaar bij Audi Sport-dealers

Autozine
21 augustus 2015 | De nieuwe R8, die in september op de markt komt, wordt in Nederland exclusief verkrijgbaar via vier officiële Audi Sport-dealers. Onder het nieuwe Audi Sport label vallen alle activiteiten rondom Audi's high-performance modellen. Naast de R8 staan ook de RS-versies hier in het zoeklicht. Audi Sport-dealers zijn herkenbaar aan de eigen uitstraling én aan speciaal opgeleide medewerkers.
Nieuwe vloermatten voor de Audi R8?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

 

Audi Sport focust volledig op de sportiefste modellen. In ons land komen er Audi Sport-dealers op vier strategische locaties: Amsterdam (Audi Centrum Amsterdam), Eindhoven (Van den Udenhout), Utrecht (Muntstad Utrecht) en Tilburg (Audi Centrum Tilburg). Deze officiële Audi Sport-dealers krijgen om te beginnen een geheel eigen uitstraling die associaties oproept met de autosportactiviteiten van het merk.

Audi R8

De sportieve uitstraling van de Audi Sport-dealers krijgt in de showroom een vervolg. Daar worden (potentiële) klanten volledig ondergedompeld in de wereld van Audi Sport. De sportieve topuitvoeringen zoals de R8 en RS-modellen staan hier klaar voor proefritten. Daarnaast vinden liefhebbers er memorabilia en video's uit de race-historie van Audi.

De menselijke factor is echter het belangrijkst. Bij elke Audi Sport-dealer worden klanten geholpen door Audi Sport-experts; gecertificeerde medewerkers die elk sportief model tot in de puntjes kennen, niet alleen door intensieve trainingen, maar ook door praktijkervaring met deze modellen. Daardoor kunnen zij als geen ander adviseren en assisteren bij de configuratie, het gebruik én het in conditie houden van de sportiefste Audi's. Bovendien kennen de Audi Sport-experts de weg naar de driving experiences van Audi. Hier krijgen eigenaren de kans om hun rijvaardigheid naar een hoger niveau te brengen én het maximale uit hun eigen auto te halen.

Audi R8

Het Audi Sport label en Audi Sport dealerconcept worden wereldwijd ingevoerd. De geleidelijke lancering start dit jaar.

Profile
Audi R8 nu als V10 RWD en LMS GT4Audi R8 nu als V10 RWD en LMS GT4
11 november 2019
Audi R8 tijdelijk als V10 DecenniumAudi R8 tijdelijk als V10 Decennium
28 februari 2019
Audi R8 aangepast voor modeljaar 2019Audi R8 aangepast voor modeljaar 2019
24 oktober 2018
Audi introduceert R8 V10 RWSAudi introduceert R8 V10 RWS
2 maart 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum