15 januari 2021
Audi e-tron

Audi e-tron

Audi verhoogt laadsnelheid e-tron

Autozine
15 januari 2021 | Sinds zijn introductie behoort de Audi e-tron al tot de snelst ladende elektrische auto's op de markt. Dat wil zeggen: bij snelladers die gelijkstroom afleveren. Bij publieke laadpunten met wisselstroom liet de laadsnelheid juist te wensen over. Dat dit beter kon, onderstreept Audi nu met de beschikbaarheid van de 22 kW on-board lader voor de Audi e-tron 55 en e-tron Sportback 55.

Op zoek naar een Audi e-tron?
DAS import heeft er 69 vanaf € 64.344,-

Audi e-tron

Per direct zijn de e-tron 55 en e-tron Sportback 55 leverbaar met een tweede, optionele on-board lader die de laadcapaciteit verdubbelt van 11 kW tot maximaal 22 kW bij laadpunten die daarvoor geschikt zijn. Daarmee is de e-tron nu twee keer zo snel weer op weg na een laadbeurt. De standaard mode 3 laadkabel die met de auto wordt meegeleverd, en waarmee alle e-tron-modellen bij publieke laadpunten kunnen laden, is reeds voorbereid om met deze nieuwe laadcapaciteit van 22 kW te kunnen laden.

Audi e-tron

De Audi e-tron en e-tron Sportback 55 zijn per direct te bestellen met de nieuwe 22 kW on-board lader. De meerprijs voor deze optie bedraagt € 2.009,-. Medio dit jaar wordt de nieuwe on-board lader als optie ook beschikbaar voor de e-tron 50- en e-tron S-modellen.

Nieuwe vloermatten voor de Audi e-tron?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

Audi e-tron Sportback S nu te bestellenAudi e-tron Sportback S nu te bestellen
17 september 2020
Audi e-tron Sportback nu bij de dealerAudi e-tron Sportback nu bij de dealer
20 juli 2020
Audi introduceert e-tron EditionAudi introduceert e-tron Edition
27 februari 2020
Audi introduceert e-tron SAudi introduceert e-tron S
21 februari 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum