15 mei 2020
 

Aston Martin Valhalla

Aston Martin Valhalla debuteert in Eindhoven

Autozine
15 mei 2020 | De Aston Martin Valhalla is de nieuwste hypercar van het exclusieve Engelse automerk. Aston Martin-dealer Cito Motors heeft de Nederlandse primeur: vanaf maandag 18 mei staat de Valhalla een week lang in de showroom, nog voordat de auto leverbaar is, nog voordat andere West-Europese dealers de auto hebben kunnen tonen.
KwikFit
Info

Vanaf maandag 18 mei tot en met zaterdag 23 mei zijn geïnteresseerden van harte welkom in de showroom aan de Huizingalaan voor een persoonlijke bezichtiging van de Aston Martin Valhalla. Vanwege het coronavirus kan bezichtiging van de Valhalla uitsluitend op afspraak plaatsvinden.

Aston Martin

De Valhalla is het derde model uit de hypercar-reeks van Aston Martin. Na de Valkyrie en de Valkyrie AMR Pro voegt de Valhalla een nieuwe pagina aan de middenmotorlegende toe. De Valhalla is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met Red Bull Advanced Technologies en maakt gebruik van technologie uit de F1.

De Aston Martin Valhalla wordt in een beperkte oplage van 500 stuks gebouwd. Het model heeft een vanafprijs van GBP 1.000.000,-, exclusief BTW en BPM.

UnitedConsumers
Primeurs Aston Martin naar HilversumPrimeurs Aston Martin naar Hilversum
10 april 2020
Aston Martin ontwikkelt V6 hybrideAston Martin ontwikkelt V6 hybride
24 maart 2020
2 primeurs bij Aston Martin op AutoRAI2 primeurs bij Aston Martin op AutoRAI
13 april 2015
Aston Martin Cygnet op Miljonair FairAston Martin Cygnet op Miljonair Fair
2 december 2010