10 juni 2024
Alpine A110
Nieuws

Alpine A110

Alpine A110 krijgt nieuwe collecties

10 juni 2024 - Sinds de introductie in 2021 biedt het Atelier Alpine-programma klanten de mogelijkheid om hun A110 naar hun eigen wensen aan te passen. Het personalisatieprogramma omvat een scala aan kleuren die het DNA van het merk weerspiegelen, verschillende wielopties, remklauwen en drie beschikbare livery-ontwerpen. Het Alpine Atelier breidt nu uit met de introductie van nieuwe personalisatiemogelijkheden.

De ontwerpers van Alpine hebben nieuwe combinaties van exterieur- en interieurkleuren gecreëerd. De nieuwe collecties omvatten de kleuren Matte Storm Blue, Seismic Red, Matte Acid Green en Matte Carbon Black, die elk een kenmerkend effect toevoegen aan de collecties, die ook beschikbaar zullen zijn in Matte Racing Blue en Matte Thunder Grey. In het interieur zijn nieuwe combinaties mogelijk met Alcantara-afwerkingen in verschillende kleuren: Grijs, Rood, Blauw en Oranje, zodat alle klanten de sfeer kunnen kiezen die hun stijl weerspiegelt. Deze kleuren komen terug in het stikwerk op het stuurwiel, het dashboard, de deuren, de middenconsole, de vloermatten, volledig passend bij het centrum van het stuurwiel, de deurgreep (bij de R Turini) en de Sabelt-stoelen.

Alpine A110

Een voorproefje van deze personalisatiemogelijkheden zal te zien zijn tijdens de 24 uur van Le Mans, waar de Alpine A424 Hypercar de strijd zal aangaan met andere autofabrikanten. Toeschouwers, bezoekers en klanten krijgen een kans om de eerste modellen van het Atelier Alpine te ontdekken. In het Manufacturers' Village, in het hart van het Circuit de la Sarthe, zal de A110 S in Matte Storm Blue worden gepresenteerd en tentoongesteld.

Vanaf het derde kwartaal van dit jaar zijn alle 26 nieuwe collecties te bestellen en worden de prijzen bekendgemaakt. De levering staat gepland voor eind 2024.