1 maart 2003
 

Alfa Romeo

Italiaanse life style dagen in Houten

Autozine
1 maart 2003 | Op 17 en 18 mei zal het "Spettacolo Savali" plaatsvinden. Tijdens deze Italiaanse life style dagen, komt het mooiste en beste dat Italie te bieden heeft samen in Houten. Daarbij zullen Italiaanse auto's centraal staan, maar dat is zeker niet het enige. Ook Italiaans eten, drinken, literatuur, apparatuur en kunst zullen vertegenwoordigd zijn.

Het moet een lust voor het oog worden daar in Houten. De meeste ruimte is gereserveerd voor auto's. Populaire merken als Alfa Romeo, Lancia en Fiat zullen zijn vertegenwoordigd, maar ook meer exclusieve verschijningen als Lamborghini en Ferrari maken hun opwachting. Het gaat daarbij om zowel nieuwe als klassieke auto's. Zoals het woord "Savali" in de naam al aangeeft, draagt de organisatie ook de autosport een warm hart toe met uitgebreide aandacht voor Alfa Romeo tuner Savali. Als het nog sneller moet, zijn ook motorfietsen van onder andere Ducati, MV Agusta, Cagiva en Moto Guzzi te bewonderen. Voor het jonge publiek zijn de nieuwste Piaggio scooters aanwezig. Behalve kijken, kan de bezoeker ook zelf rijden met een race-simulator of leren hoe auto's worden opgevoerd in de gespecialiseerde garage van Savali. Voor kinderen (en frivole volwassenen) komt daar nog iets extra's bij: de organisatie stelt een auto beschikbaar die door kinderen beschilderd mag worden.

Alfa Romeo

De Italiaanse life style dagen omvatten meer dan alleen Italiaanse auto's. Liefhebbers van kunst kunnen o.a. genieten van het exclusieve werk van Marcel Bastiaans, kunstenaar, designer en hoogleraar aan de TU van Aken. Hij zal zijn werk met Italiaanse-affiniteit tentoonstellen. De Italiaanse keuken wordt niet vergeten met onder andere keukengerei, espresso apparaten, Italiaanse koffie en een wijnproeverij. Wie de smaak dan echt te pakken krijgt, kan een bezoekje brengen aan een van de aanwezige reisbureaus die alles kunnen vertellen over vakanties in Italie. Ook andere Italie-specialisten zijn nog welkom en kunnen zich aanmelden bij Brigitte van Lingen (brivali@samvanlingen.nl of 030-6345504).

Het "Spettacolo Savali" zal plaats vinden op 17 en 18 mei, in en om het pand van Alfa Romeo dealer Sam van Lingen. "Ik ervaar het als een groot voorrecht om iedere dag weer te mogen werken met een product als dat van Alfa Romeo. Maar Italie heeft zo veel meer te bieden dan alleen bijzondere auto's. Daarom stelt dit evenement de bezoeker in staat kennis te maken met al het fijne dat Italie te bieden heeft", aldus verheugd Italie-kenner Sam van Lingen. De toegang bedraagt 4 euro 50, parkeren is gratis. Ciao e a presto ad Houten, ofwel tot ziens in Houten!

Alfa Romeo
XLLease
Alfa Romeo introduceert Giullia GTA-mAlfa Romeo introduceert Giullia GTA-m
12 mei 2021
Alfa Romeo bestaat 110 jaarAlfa Romeo bestaat 110 jaar
24 juni 2020
Alfa Romeo Quadrifoglio aangepast 2020Alfa Romeo Quadrifoglio aangepast 2020
7 mei 2020
Alfa Romeo Giulia nu ook als GTAAlfa Romeo Giulia nu ook als GTA
2 maart 2020
 

Info