12 september 2008
 

Puro Alfa

Alfa Romeo start interactief magazine

Autozine
12 september 2008 | Alfa Romeo Nederland lanceert het interactieve magazine Puro Alfa. Het nieuwe digitale medium brengt de wereld van Alfa Romeo naar het beeldscherm. De liefhebber van het sportieve Italiaanse automerk hoeft niet naar de kiosk, maar kan het magazine gratis ervaren op Puro-Alfa.nl. In de eerste editie komt de nieuwe Alfa MiTo in alle facetten aan de orde.
Info

De lancering van Puro Alfa valt samen met de introductie van de Alfa MiTo bij de Nederlandse dealers. In deze eerste editie van Puro Alfa vertelt Alfa designer Juan Manuel Diaz, in speciaal voor Nederland opgenomen filmpjes, over het ontwerp van de Alfa MiTo.

Alfa Romeo

Hoofd ontwikkeling Harold Wester gaat dieper in op de technologie, terwijl de 'lezer' van het magazine zelf kan reizen langs de ontstaansgeschiedenis van de Alfa MiTo. Bovendien geeft Puro Alfa diverse prijzen weg, met als klapper een buitenlandse reis met de Alfa MiTo.

Puro Alfa komt een paar keer per jaar met een nieuwe uitgave. Het interactieve magazine gaat daarbij niet alleen in op de nieuwste generatie Alfa Romeo's. Er wordt ook ruimschoots aandacht besteed aan de rijke historie van het Italiaanse automerk.

Henk Salomons, algemeen directeur Alfa Romeo Nederland: "Ik ben trots op de lancering van Puro Alfa. We zijn er in geslaagd de beleving van Alfa Romeo over te brengen op het beeldscherm. Het hightech aspect van dit interactieve medium sluit helemaal aan op de passie voor technologie die terugkomt in onze modellen. Ook het design van Puro Alfa is tot in de puntjes verzorgd. We gaan zelfs nog een stapje verder. De pure passie voor modellen van Alfa Romeo komt tot uiting in rijplezier, design en technologie. Met Puro Alfa breiden we dit uit dankzij de dimensies beeld en geluid".

XLLease
Alfa Romeo introduceert Giullia GTA-mAlfa Romeo introduceert Giullia GTA-m
12 mei 2021
Alfa Romeo bestaat 110 jaarAlfa Romeo bestaat 110 jaar
24 juni 2020
Alfa Romeo Quadrifoglio aangepast 2020Alfa Romeo Quadrifoglio aangepast 2020
7 mei 2020
Alfa Romeo Giulia nu ook als GTAAlfa Romeo Giulia nu ook als GTA
2 maart 2020