11 april 2008
Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo Mi.To

Logo Alfa Romeo Mi.To bekend

Autozine
11 april 2008 | Onlangs publiceerde Alfa Romeo de naam en de eerste foto's van haar nieuwste model, de compacte Alfa Mi.To. Nu is ook het logo gekozen.

Op zoek naar een Alfa Romeo MiTo?
bynco heeft er 10 vanaf € 9.025,-

Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo schakelde de consument in voor de keuze van het nieuwe logo, en schreef een internationale prijsvraag uit via de speciale Alfa Mi.To-website (www.alfa-mito.nl). Er kon worden gekozen uit zeven logo's. Uit de tienduizenden inzendingen kwam een modern Alfa Mi.To-logo als winnend ontwerp. In alle landen eindigde het winnende logo in de top van de uitslagen.

Alfa Romeo MiTo

Henk Salomons, Algemeen Directeur Alfa Romeo Nederland B.V.: "Nadat we de eerste foto's van de nieuwe Alfa Mi.To hadden gepubliceerd kregen we vele vragen over de auto. Alfa Romeo Italië bewandelde voor de keuze van het logo een onconventionele weg door via een speciale website de internationale consument en potentiële Alfa Mi.To-koper in die keuze te betrekken".

Ook in Nederland deden duizenden mensen mee aan de verkiezing. Het door het internationale publiek gekozen logo is modern en strak vormgegeven en wordt nu een onlosmakelijk deel van de geschiedenis van Alfa Romeo. Salomons: "Dit zien we ook al aan de naam Mi.To, die verwijst naar de steden Milaan en Turijn. Wij kijken uit naar het moment dat de Alfa Mi.To, in een voor Alfa Romeo nieuw segment, actief wordt. De introductie in Nederland verwachten we medio juni 2008".

Alfa Romeo MiTo
AutoCoach
Alfa introduceert MiTo QuadrifoglioAlfa introduceert MiTo Quadrifoglio
2 april 2014
Alfa Romeo verlaagt verbruik MiToAlfa Romeo verlaagt verbruik MiTo
21 december 2012
Alfa Romeo MiTo nu met Pack QV SportivaAlfa Romeo MiTo nu met Pack QV Sportiva
22 juni 2012
Alfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motorAlfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motor
20 april 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum