22 juni 2012
Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo MiTo en Giulietta nu met Pack QV Sportiva

Autozine
22 juni 2012 | Met het Pack QV Sportiva is een aantal uiterlijke kenmerken van het Alfa Romeo MiTo en Giulietta-topmodel, de Quadrifoglio Verde, nu bereikbaarder geworden voor een groter publiek. De uitgesproken sportieve looks zijn voortaan te combineren met de basismotoren. Het Pack QV Sportiva heeft een meerprijs vanaf 1.350 euro voor de Alfa Romeo MiTo, terwijl er voor de Alfa Romeo Giulietta een meerprijs van 2.450 euro geldt.

Op zoek naar een Alfa Romeo MiTo?
bynco heeft er 10 vanaf € 9.025,-

Alfa Romeo MiTo

Het Pack QV Sportiva was tot nu toe alleen beschikbaar op de sterkste uitvoeringen van de Alfa Romeo MiTo en Giulietta. Het bestaat naast de QV-logo's op de voorspatborden en instaplijsten uit een achterbumper met diffuser, 18-inch gepolijste lichtmetalen velgen en rode remklauwen voorzien van het Alfa Romeo-logo. Verder zijn spiegelkappen, koplampomlijsting en deurhendels satijnkleurig.

Alfa Romeo MiTo

Het interieur kenmerkt zich door een donkere ambiance waar onder meer de witte verlichting van het instrumentarium en aluminium sportpedalen opvallen. Standaard biedt het Pack QV Sportiva stoelen met alcantarabekleding. Er geldt een meerprijs van € 1.850,- voor het pakket in combinatie met leren Frau-stoelen met witte en groene stiksels, terwijl het pakket met sportieve Sabelt-stoelen € 3.250,- extra kost.

Het Pack QV Sportiva is voor de Alfa Romeo MiTo voortaan beschikbaar in combinatie met alle motoren.

Alfa Romeo MiTo

Ook zijn grotere broer, de Giulietta, is verkrijgbaar met het Pack QV Sportiva. De uiterlijke kenmerken van het pakket zijn in verre mate vergelijkbaar met dat van de MiTo. Zo is de Alfa Romeo Giulietta met Pack QV Sportiva herkenbaar aan de QV-logo's op de voorspatborden, stuurwiel en instaplijsten. Verder is hij aan de buitenzijde te herkennen aan sideskirts, donkergetinte koplampen, satijnkleurige spiegelkappen en 18-inch velgen die te bestellen zijn als Turbina, Turbina Titanio en Sport 8C Competizione.

Het interieur van de Giulietta met Pack QV Sportiva en standaard sportonderstel kenmerkt zich door een aluminium geborsteld dashboard, lederen stuurwiel, half lederen of volledig lederen bekleding. Wederom heerst een voornamelijk donker thema vanbinnen. De aluminium sportpedalen vallen hierdoor extra op.

Alfa Romeo MiTo

Voor de Alfa Romeo Giulietta is het Pack QV Sportiva beschikbaar in combinatie met de 1.4 Turbo MultiAir, die op zijn beurt gekoppeld kan worden aan een handgeschakelde of automatische TCT-transmissie. Datzelfde geldt ook voor de 2.0 JTDm-dieselmotor met 140 pk of 170 pk. Later dit jaar wordt het Pack QV Sportiva ook leverbaar op de 1.4 Turbo (120 pk, 20% bijtelling) en 1.6 JTDm (105 pk, 20% bijtelling).

Het Pack QV Sportiva heeft een meerprijs vanaf € 1.350,- voor de Alfa Romeo MiTo, terwijl er voor de Alfa Romeo Giulietta een meerprijs van €  2.450,- geldt. De Alfa Romeo MiTo staat vanaf in de prijslijst vanaf € 17.050,-. Prijzen van de Alfa Romeo Giulietta starten bij € 22.950,-.

Alfa introduceert MiTo QuadrifoglioAlfa introduceert MiTo Quadrifoglio
2 april 2014
Alfa Romeo verlaagt verbruik MiToAlfa Romeo verlaagt verbruik MiTo
21 december 2012
Alfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motorAlfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motor
20 april 2012
Alfa Romeo MiTo krijgt nieuwe JTDm motorAlfa Romeo MiTo krijgt nieuwe JTDm motor
7 december 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum