2 april 2014
Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo introduceert MiTo Quadrifoglio Verde

Autozine
2 april 2014 | Onlangs beleefden de Alfa Romeo MiTo en Giulietta Quadrifoglio Verde hun première op de autosalon van Genève. Beide Italianen zijn te herkennen aan de klavertjevier-logo's, maar bovenal onderscheiden ze zich door hun uiterlijk en prestaties. De MiTo en Giulietta QV beschikken over respectievelijk 170 en 240 pk.

Op zoek naar een Alfa Romeo MiTo?
bynco heeft er 10 vanaf € 9.025,-

Alfa Romeo MiTo

Zowel de Alfa Romeo MiTo als Giulietta QV viel op tijdens de show op de Zwitserse beursvloer in 'Grigio Magnesio' een matgrijze exterieurkleur die exclusief voor de QV-uitvoeringen beschikbaar is. Beide Alfa Romeo's kleuren donkerder dan de reguliere uitvoeringen. Het gaat dan met name om donker afgewerkte details, zoals koplampen, deurgrepen, QV-schildje/'scudetto' en spiegelkappen. De MiTo is uitgerust met 17-inch  velgen, terwijl de Giulietta optioneel met 18-inch te bestellen is.

Alfa Romeo MiTo

Binnenin eveneens een donkere ambiance met dashboard en deurpanelen die een zwarte afwerking kennen. Het instrumentarium en de instaplijsten zijn voorzien van Quadrifoglio Verde-logo's. Verder nieuw zijn het sportstuur met vlakke onderzijde en de speciaal gevormde sportstoelen met extra zijdelingse steun. Deze sportstoelen zijn voorzien van leer en alcantara en zijn te kiezen naast de normale stoelen die tevens naar keuze bekleed kunnen worden in de combinatie leer en alcantara of volledig leer. Alle stoelen worden voorzien van Alfa Romeo-logo's.

Alfa Romeo plaatst een 170 pk 1.4 MultiAir-blok in de MiTo QV. Voortaan combineren de Italianen deze motor standaard met TCT-transmissie. De Giulietta is uitgerust met dezelfde motor, die ook de 4C aandrijft: de 240 pk sterke en uit aluminium opgetrokken 1.750 TBi-turbobenzinemotor.

De Alfa Romeo MiTo QV is per direct te bestellen vanaf € 26.950,-. Voor de Giulietta in QV-uitdossing geldt dat deze binnenkort bij de dealer staat vanaf € 37.450,-.

AutoCoach
Alfa Romeo verlaagt verbruik MiToAlfa Romeo verlaagt verbruik MiTo
21 december 2012
Alfa Romeo MiTo nu met Pack QV SportivaAlfa Romeo MiTo nu met Pack QV Sportiva
22 juni 2012
Alfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motorAlfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motor
20 april 2012
Alfa Romeo MiTo krijgt nieuwe JTDm motorAlfa Romeo MiTo krijgt nieuwe JTDm motor
7 december 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum