20 maart 2008
Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo Mi.To

Alfa Romeo-liefhebbers kiezen logo Mi.To

Autozine
20 maart 2008 | Onlangs heeft Alfa Romeo bekendgemaakt dat Alfa Romeo's nieuwste en meest compacte model Mi.To heet. Het Italiaanse merk is nu op zoek naar een passend logo voor dit model, dat dit jaar wordt geïntroduceerd.

Op zoek naar een Alfa Romeo MiTo?
bynco heeft er 10 vanaf € 9.025,-

Alfa Romeo MiTo

De keuze van dit logo wordt door middel van een internationale prijsvraag aan het publiek overgelaten. Alfa Romeo heeft zeven logo's ontwikkeld, waaruit een keuze kan worden gemaakt.

Alfa Romeo MiTo

Iedereen die in Nederland zijn stem wil uitbrengen op één van de logo's, kan dit direct doen via de website Alfa-Mito.nl. De logo's kunnen daar worden bekeken en op de auto worden geplaatst. Alle deelnemers die hun stem uitbrengen op het uiteindelijk winnende logo, maken kans op prijzen.

Voor Alfa Romeo heeft de naam Mi.To een belangrijke betekenis. Deze naam bevat een deel van het verleden en de toekomst van het merk. De naam Mi.To staat voor Milaan – de stad waar de auto is ontworpen – en voor Turijn – de stad waar de auto wordt geproduceerd. De Alfa Mi.To zal vanaf september in Nederland leverbaar zijn.

Alfa introduceert MiTo QuadrifoglioAlfa introduceert MiTo Quadrifoglio
2 april 2014
Alfa Romeo verlaagt verbruik MiToAlfa Romeo verlaagt verbruik MiTo
21 december 2012
Alfa Romeo MiTo nu met Pack QV SportivaAlfa Romeo MiTo nu met Pack QV Sportiva
22 juni 2012
Alfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motorAlfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motor
20 april 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum