14 maart 2008
Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo Mi.To

Alfa Romeo introduceert Mi.To

Autozine
14 maart 2008 | Alfa Romeo introduceert de Mi.To. Vanaf september staat de nieuwe Alfa Mi.To in de showroom bij de Nederlandse Alfa Romeo dealers.

Op zoek naar een Alfa Romeo MiTo?
bynco heeft er 10 vanaf € 9.025,-

Alfa Romeo MiTo

Voor Alfa Romeo heeft de naam Mi.To een historische betekenis. De naam staat symbool voor de belangrijke schakel tussen het verleden en de toekomst van het merk: voor Milaan – de designstad waar de eerste schetsen van de auto op papier zijn gezet en de stijl van de auto tot leven kwam, en voor Turijn — de stad waar de auto zal worden geproduceerd.

Alfa Romeo MiTo

De Alfa Mi.To is de eerste auto die in productie wordt genomen na de Alfa 8C Competizione. Kenmerken van deze sportcoupé zijn ook in de Alfa Mi.To terug te vinden, zoals de karakteristieke aflopende vorm van de achterzijruiten, de vorm van de koplampen, de positie van de mistlampen in de voorbumper en de LED-achterlichten. De sierlijst rondom de koplampen en de achterlichten is in verschillende kleuren leverbaar, waardoor een stilistisch 'eyeliner effect' ontstaat. De Mi.To heeft een lengte van 4,06 meter, breedte van 1,72 meter en hoogte van 1,44 meter.

De Mi.To wordt leverbaar met vier nieuwe motoren (benzine en diesel), met een vermogen variërend van 90 tot 155 pk. In de toekomst zal het motorengamma worden uitgebreid met een 230 pk sterke topversie.

Alfa Romeo MiTo

De Alfa Romeo Mi.To zal vanaf september in Nederland leverbaar zijn.

Alfa introduceert MiTo QuadrifoglioAlfa introduceert MiTo Quadrifoglio
2 april 2014
Alfa Romeo verlaagt verbruik MiToAlfa Romeo verlaagt verbruik MiTo
21 december 2012
Alfa Romeo MiTo nu met Pack QV SportivaAlfa Romeo MiTo nu met Pack QV Sportiva
22 juni 2012
Alfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motorAlfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motor
20 april 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum