8 september 2008
Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo MiTo

Alfa MiTo toont zich aan Nederlands publiek

Autozine
8 september 2008 | Tijdens het landelijke introductieweekeinde van donderdag 11 september tot en met zaterdag 13 september wordt de MiTo als eerste model van de nieuwe generatie Alfa Romeo's getoond aan het grote publiek. De Alfa Romeo dealers hebben de showroom helemaal ingericht voor een speciale introductieshow van de nieuwste telg van het Italiaanse automerk. In aanloop naar de introductie zijn al vele proefritten aangevraagd en komen de eerste orders binnen voor de MiTo.

Op zoek naar een Alfa Romeo MiTo?
bynco heeft er 10 vanaf € 9.025,-

Alfa Romeo MiTo

Na het introductieweekeinde blijft de MiTo in het centrum van de belangstelling staan. Verschillende acties lopen parallel aan de integratie van deze nieuwste Alfa in het Nederlandse straatbeeld. De speciale website (AlfaMito.nl), met onder meer een speciale game, is live gegaan. De MiTo is ook nadrukkelijk aanwezig op het Hed Kandi feest in Hotel Arena Amsterdam op zaterdag 27 september. Bovendien speelt de MiTo een centrale rol bij de lancering van een uniek en vernieuwend magazine van Alfa Romeo Nederland.

Alfa Romeo MiTo

Standaard heeft elke Alfa MiTo zeven airbags inclusief een knie-airbag, een zesversnellingsbak, elektrisch bedienbare ramen, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, toerenteller, in hoogte en axiaal verstelbaar stuur en in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. Anti-whiplash hoofdsteunen, gordelverklikkerlichten op alle gordels en gordelspanners op de voorstoelen ronden de uitrusting af.

Qua veiligheid biedt de Alfa MiTo een scala aan voorzieningen, zoals Vehicle Dynamic Control, Dynamic Steering Torque, ASR antislipregeling, ABS en Cornering Break Control. Bovendien voldoet de Alfa MiTo aan de strengste EuroNCAP-eisen. Tot slot is iedere Alfa MiTo standaard voorzien van het Alfa DNA systeem, waarmee de bestuurder een aantal reacties van de auto kan zelf kan instellen afhankelijk van de omstandigheden.

Alfa Romeo MiTo
AutoCoach
Alfa introduceert MiTo QuadrifoglioAlfa introduceert MiTo Quadrifoglio
2 april 2014
Alfa Romeo verlaagt verbruik MiToAlfa Romeo verlaagt verbruik MiTo
21 december 2012
Alfa Romeo MiTo nu met Pack QV SportivaAlfa Romeo MiTo nu met Pack QV Sportiva
22 juni 2012
Alfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motorAlfa Romeo MiTo krijgt 2-cilinder motor
20 april 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum